Konkrétnejšie: mám kamarátku, ktorá robila od šiestich gymnastiku. Pred rokom prestala, ale svaly jej zostali stále (hlavne tie ramená). Dosť ju to trápi a jediné čo našla na internete bolo, že ak chce z nich schudnúť, tak b
obmedziť bielkoviny a cukri to je podla mňa blbosť lebo je to základ stravy proste nech sa prestane venovať svalom a za takých 10-12 bude úplne taká ako chce byť
áno keď je človek len na zeleninovej strave tak schudne aj zo svalov. Inak musí jednoducho jesť menej energie ako využije. A tak bude chudnut aj zo svalov.
ak chce mať len čisté svaly bez tuku takk viac serii po menej zdvihov...ja mam tiež svaly z huslí..ja mam tie prsné svaly ramená a tam pri krku mam svaly a som na to hrdá....bola to tvrdá 8 ročná práca ale a chce dať dole svaly tak to je krava neviem jej poradiť
omgomgomgomgomgomg :d:d nech sa ma rada taka aka je :d ale ked silou mocou chce tak treba hladovat :d a najlepsie pri tom fajnom hladovani robit este nieco fyzicky narocne :d a telo zacne rozkladat svalovu hmotu a vyuzivat ju ako zdroj energie a potom bude uz len kost a koza :d:d
@fairylady debilina ako rampa, neverte všetkému na nete (ale mne môžte), svaly sú z proteínov, teda stačí obmedziť všetko čo ich obsahuje (čo ale bude dosť problém), cukry a tuky jesť môže, ale v menšom množstve a popri tom zvýšiť výdaj energie
staci dosrat CKD dietu...btw,oni po case zmiznu,ked sa nebude venovat uz ziadnej takejto aktivite...musi byt trpezliva...za mesiac sa to neda zvladnut...iba ak by hladovala,ale to je hovadina...
joj toto aj ja potrebujem mam dosť svalnate stehná a lýtka z atletiky, ale už tri roky nič nerobím a z toho mi akurat tak tie svaly trochu ochabli a ešte sa mi tam možno aj tuk trochu dal, takže furt mam široké nohy z toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
nech priberie tuku a svaly už vidno nebude
alebo druhá varianta, jednoducho vydať viac energie ako priať...stačí aj krátky čas