Ako schudnut zo zadku ? co najrychlejsie efektivnejsie atd samozrejme problem je ze to nie je tuk ale viac viac svalova hmota a rad by som s tym volaco robil, alebo si to dam odrezat alebo neviem
tak svaly idu dole ked hladujes niektori chalani su sirsi v bokoch, tak potom vyzeraju, ze maju velky zadok k postave... s tym sa ale vela narobit neda, skor opacne, pribrat hore na prsiach a ramenach, opticky to tie dole partie zmensi...
Chudnut lokalne nieje mozne.... tak ako nemozes schudnut z brucha, ruk, noh, chrbta, bokov bez toho aby si neschudol, viac ci menej komplet z celeho cloveka- tak neschudnes ani zo zadku... takze odpoved na tvoju otazku by bola v skratke asi taka ze musis zacat chudnut globalne- teda vela aerobnej aktivity a hlavne zdrava strava... schudnes ako celok a teda aj zo zadku... samotne cviky na tu ktoru partiu nevedu k redukcii objemu predmetnej partie.
@horsiq vela žien sú zaťažené na mužské pozadie takže ak máš velký zadok tak si vyhral neber to ako nedostatok je to tvoja prednosť. skôr by si ho mal ešte viac zvýrazniť oblečením.
@10@delica ja uz som chcela sem dať jednu velice vtipnú foto, ktora obsahovala náhodne aj jeho zadok ((v pindurkach) ...ale mi zakázal :- disappointed: ...tak pochybujem, ze sem niečo take capne..hneď keby to odsuhlasim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
vyberam si tuto moznost, druha by bola dobudovat ostatne ale na to momentalne nemam fakt naladu
toto je problem
@10 @delica ja uz som chcela sem dať jednu velice vtipnú foto, ktora obsahovala náhodne aj jeho zadok ((v pindurkach) ...ale mi zakázal :- disappointed: ...tak pochybujem, ze sem niečo take capne..hneď keby to odsuhlasim
ale každopádne sa máš :-S