No tak chcela by som od vás rady a tipy, ako by som mohla schudnúť, netreba mi nejako veľmi, taká pri sebe až niesom, ale pár kíl by bodlo..... Môj problém je, že neviem si veľmi odoprieť jedlo... a keď sa mi to podarí, tak potom opäť podľahnem..... a
je mi to smiešne lebo týmto mi aj moja nesutále píli uši jak potrebuje schudnúť jednoducho klasika. A pri tom je furt rovnaká a či schudne alebo pribere, furt to bude ona
hlavne neze budes chudnut bez pohybu, lebo potom budes vyzerazt ako nejaka 75 rocna starenka, na ktorej vysi koza jako tricko po starsom bratovi...jednnoducho cvic, behaj, cim viac chod na prechadzky,...a ked budes vytrvalo cvicit nebdues si musiet ani nic odoprierat od ust....
stoji to 6 litrov....a je toooo strojček ...važne to aj 4 týždne nebudeš schopná nič žrať a potom nejaké dva týždne ešte stále nič a potom si zvykneš že už nič nemožeš jesť a schudneš ...dobré nie? a este budeš mať aj pekné zuby 2 IN 1
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
mne pomohlo ze babka do ameriky isla