Máte nejaké rady ako zistiť či ma vážne miluje? Prosím potrebujem pomoc. 2 krát sme spolu chodili a 2 krát sme sa dali dokopy teraz sme v divnom stave. XD Ani spolu nechodíme a zasa sa nedá povedal žeby sme spolu nechodili. (Nadlho) Prosím pomoc
Hovorí mi, že ma miluje.... ale pred jeho kamarátmi sa bojí to všetko... a stále hovorí, že spolu nechodíme ale vraj ,,,keď sa to bude vyvíjať tak spolu chodiť budeme. Ale skúsim to Ďakujem @Emulienkaa
mamka mi raz povedala, že "kým za tebou chlap nebude hynút, nebude to fungovat".. a ono vies, je to tak. cim viac mu budes vzdialena, ked mu das priestor aby si mu chybala a trosku pocit ze mozno o teba moze prist, a nie si tu vzdy ked lúskne tak mu bude vzácnejsia a spraví pre teba "viac".. a prizná ťa aj pred kamarátmi ako znak toho ze si jeho..
neviem. neviem aký je. ale to je zákon vztahov.. chceme tých ktorých nemozeme mat a tí ktorí nám lezia pri nohách, tých nechceme. tak aj ked si zjavne z neho paf, skus to aspon trosku brat s rezervou a trosku sa mu (minimalne na oko) vzdial..
Čo ja viem, povedz mu ze chceš aby ti spravil oral aj spredu aj zozadu, ak nebude odvravať ani vyjednávať, tak je dosť veľká šanca ze ta fakt miluje. Nemyslím to ako vtip, ale vážne. Alebo vlastne ked si si neni istá po rak dlhom čase, tak ta nemiluje, za taký čas by si to urcite zbadala ak by tam bola skutočná láska.
Ja keď niekoho mám čo i len veľmi rád, nedopustil by som, aby musel znášať také nejednoznačné správanie z mojej strany. Prečo niekoho, koho mám tak rád, zbytočne trápiť?
Avšak pod pojmom "milovať niekoho" si každý môže predstavovať niečo iné, takže stále je možné, že ťa miluje - len svojim spôsobom, a potom je otázne, či je o čo stáť
Ach, človek keď si nevie narobiť poriadky v sebe, tak môže zle vplývať na druhých - najmä blízkych...
zamilovaný človek chce, aby o jeho láske vedel celý svet. chce ísť po ulici ruka v ruke s milovanou osobou, chce ju predstaviť priateľom, rodine, každému.. zamilovaný človek sa nechce skrývať, nechce sa pretvarovať, pretože človeka, ktorý má lásku v srdci zraňuje predstava, že by niekto o jeho vzťahu a láske pochyboval.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
chod za nim a otvorene porozprávajte držim ti prsty, ak si si ista že hlavne ty miluješ jeho
neviem. neviem aký je. ale to je zákon vztahov.. chceme tých ktorých nemozeme mat a tí ktorí nám lezia pri nohách, tých nechceme. tak aj ked si zjavne z neho paf, skus to aspon trosku brat s rezervou a trosku sa mu (minimalne na oko) vzdial..
» 5o4u.com/gary-chapman-5-...
Avšak pod pojmom "milovať niekoho" si každý môže predstavovať niečo iné, takže stále je možné, že ťa miluje - len svojim spôsobom, a potom je otázne, či je o čo stáť
Ach, človek keď si nevie narobiť poriadky v sebe, tak môže zle vplývať na druhých - najmä blízkych...
Alebo mozno ani nie
Ok, neviem, co som tymto chcela povedat
tieto dve metódy sa nemýlia