Ahojte, potrebovala by som poradiť. Je mi to trápne, lebo to je primitivizmus, ale neviem si sem dať žiadnu profilovku. Normálne idem na profil, kliknem na "zmeniť profilovku", vyberiem obrázok a stlačím "uploadnúť". Ale nič mi to nerobí a vždy tu mám len
@Iubirea Mne to na birdzi robilo vždy... a vždy po nahratí fotky som sa odhlásila z birdzu a znova prihlásila a fotka tam už bola niekedy to trvalo aj dlhšie. Možno je to aj tvoj prípad.
@alohomora
Máš úplnú pravdu, skúsila som všetko, čo mi poradili a nič Asi je tento tento môj profil prekliaty. Zostanem vždy len veľkou neznámou (otáznikom) aj keď sa pretrhnem Asi si skúsim urobiť nový profil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Tam problém nebude, obe fotky (moja aj stiahnutá) nemali ani zďaleka 1MB :ehm: Ale aj tak ďakujem
Máš úplnú pravdu, skúsila som všetko, čo mi poradili a nič Asi je tento tento môj profil prekliaty. Zostanem vždy len veľkou neznámou (otáznikom) aj keď sa pretrhnem Asi si skúsim urobiť nový profil...
To som rada, že v tom nie som sama
Súcitím s vami Dúfam, že na to raz prídeme. Teda nie raz, ale čo najskôr
Kam? Majú nejaký email? Stále mi to nejde