hmm prva laska ??fuha ,neviem ci taka vobec bola v mojom pripade .....ja som nejako nebola silno zamilovana ....ja len tak "zalubena " ..ale ani to nemalo dlheho trvania .....ja sa neviem zamilovat ,len tak
hmm no v mojom pripade neviem ci sa to da nazvat prvou laskou...bolo to a aj este stale to je zamotane... mali sme nejaky vztah ale oficialne sme spolu nechodili len to tak cele vyzeralo...trvalo to pomaly 5mesiacov ale za ten cas sme si toho prezili dost vela...dost blbe na tom je to ze ja som sa asi velmi naviazala...a asi pred tyzdnom mi povedal ze si nasiel frajerku.... noo co uz ved staava sa... asi som sa trosku rozkecala sorry ....
Mám výhodu v tom, že keď spomínať, tak len tak, že čo som so svojím partnerom dnes robila. Ide o to, že moju prvú veľkú lásku som stretla so svojím terajším priateľom. ( vďaka Lukimu ) a prežívam ju dodnes. Sme spolu,sme šťastní , milujeme sa a dúfam že to tak ostane už naveky.
OMG nato keď spomínam ako som ho učila fajčiť a potom že "prečo sa dusíš?" a šňupali sme citronovy tang chodili sme poškole sprejovať.. niekedy som sa aj uliala aby sme mohli isť alebo ako sme sa bozkavali na chalanskych záchodoch a potom sme plánovali ako sa raz spolu nahúlime a potom skočím s nejakej vysokej budovy a "bude to sranda" a tie naše rozhovory tapu "pome zomrieť" a "aké kvet chceš mať na hrobe?" a potom polhodinový záchvat smiechu... no.. to boli len začiatky mojej šibnutosti vtedy som vtom aspom nebola sama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov