Ako si dopísat znamky do internetovej ziackej ? :)
Ahojte mám jeden problem , potrebujem si rychlo dopisat nejake znamky do internetovej ziackej knizky lebo zatial tam mam same zle znamky 4, 5tky ....
internetovu ziacku mam na stranke www.gamca.edupage.sk neviete aký program mám použit alebo ako by sa
ja ti poviem zarucenu metodu, ktora na 100% funguje:
1. nauc sa latku na dany predmet z ktoreho mas zlu znamku
2. prihlas sa
3. odpovedaj, dostanes 1
4. zapisu ti tam
lebo v zivote nebudes nikdy mat tu najlahsiu cestu
my sme mali jeden sposob, ale asi nesmies mat rodicov az tak schopnych na pc
triedna rodicom vravela na rodicovskom aby si z internetovej ziackej knizky stiahli odkaz na stranku na plochu ( tam stacilo kliknut na taky banner ), no tak sme ten odkaz otvorili v notepade, v kode si si nasiel jednotlive predmety a vymeskane hodiny a vsetko si si upravil ako si chcel a ulozil. V antivire som zablokoval originalnu stranku a mama vzdy isla na internetovu ziacku knizku cez ten odkaz a videla moje krasne znamky
ked sme mali ist na chatu, tak sme si vsetci takto zmenili znamky, vymazali 5 a dopisali 1 a kedze na nasej skole neexistovali papierove ziacke tak to bolo uplne spoko
ja som si znamky vzdy upravoval, vedel som ze ked chcem tak sa vsetko naucim a vsetko si opravim za posledne 2 tyzdne a tak som polroka nic nerobil, chodil poza skolu a vymazaval si zle znamky a na konci som vsetko v klude vytiahol na dobry priemer a vsetci boli spoko naco sa obtazovat ucenim a nudou v skole ked bolo tolko veci ktore sa dali robit
@baggy načo sa obťažovať? no napr aby si nemusel na konci roka jak chobot sa učiť zatím čo ostatný majú kľud na hodinách lebo známky pokružkované napr zato
Ja tiež sa nezvyknem učiť ale aspoň na 3 ťahám a odborné predmety sa snažím aj na 2 a potom na konci len sedím na hodinách a kecám s kamošmi zatiaľ čo žiaci so zlými známkami musia odpovedať a opravovať
@spiralfaust nuž, ja som to vždy vytiahol bez nejakej znateľnej námahy... vidíš, ty posledné dva týždne len sedíš na hodinách a kecáš s kamošmi, ja som to robil celý polrok, flákal sa a 2 týždne som sa snažil, ked to postavím do pomeru ... som na tom lepšie
@baggy no neviem ako veľmi sa ty musíš snažiť aby si dostal 3ku ak veľmi tak to mi je dosť ľúto lebo mne to stačí pred hodinou čiže ak si to vezmem do pomeru tak ty si to flákal a 2 týždne sa snažil.. ja som sa stresoval a snažil akurát 5,10 min pred písomkou a na konci roka mal voľno (akurát matematika tak tam som mal 4ku na vysvedčení už od 7 ročniku na zakladnej no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
» sk.wikipedia.org/wiki/Du%C5%A1ev...
Ešteže nemáme žiacke
1. nauc sa latku na dany predmet z ktoreho mas zlu znamku
2. prihlas sa
3. odpovedaj, dostanes 1
4. zapisu ti tam
lebo v zivote nebudes nikdy mat tu najlahsiu cestu
mám taký pocit, že tu nie je jediný užívateľ čo mal 90 nickov
triedna rodicom vravela na rodicovskom aby si z internetovej ziackej knizky stiahli odkaz na stranku na plochu ( tam stacilo kliknut na taky banner ), no tak sme ten odkaz otvorili v notepade, v kode si si nasiel jednotlive predmety a vymeskane hodiny a vsetko si si upravil ako si chcel a ulozil. V antivire som zablokoval originalnu stranku a mama vzdy isla na internetovu ziacku knizku cez ten odkaz a videla moje krasne znamky
ked sme mali ist na chatu, tak sme si vsetci takto zmenili znamky, vymazali 5 a dopisali 1 a kedze na nasej skole neexistovali papierove ziacke tak to bolo uplne spoko
ja som si znamky vzdy upravoval, vedel som ze ked chcem tak sa vsetko naucim a vsetko si opravim za posledne 2 tyzdne a tak som polroka nic nerobil, chodil poza skolu a vymazaval si zle znamky a na konci som vsetko v klude vytiahol na dobry priemer a vsetci boli spoko naco sa obtazovat ucenim a nudou v skole ked bolo tolko veci ktore sa dali robit
Ja tiež sa nezvyknem učiť ale aspoň na 3 ťahám a odborné predmety sa snažím aj na 2 a potom na konci len sedím na hodinách a kecám s kamošmi zatiaľ čo žiaci so zlými známkami musia odpovedať a opravovať
toto nemyslíš vážne
Ale vážne, stačí sa naučiť.