u mňa presne to vyvrcholilo v dosť zlé stavy...
a teraz už to nejako veľmi nepociťujem, keď aj príde taký pocit, urobím si radosť a zapnem si nejaký film a len oddychujem alebo počúvam takú pozitívnu hudbu
Chcem byt sama, niekam do lesa na prechadzku, vyplakat sa, v tmavej izbe pozerať nejaký romantický film, tepla kúpeľ s bublinkami a kacickou
alebo druhá možnosť, poupratovať, všetko čo sa dá, tanec, šport zabehat si
alebo byť s osobou čo ma neutesuje ale rozosmieva a zabavame sa, síce len na chvíľu, ale prejde to
odmalujem sa, vyplačem sa, vyžeriem v dome všetko sladké, otvorím si Word a všetky negatívne myšlienky natlačím do nejakej metaformi presýtenej poviedky a smútok je zažehnaný
pijem alkohol ... vypijem si trochu vína a dostanem sa do štádia kedy nad tým už len rozmýšlam a potom ma napadá tisíc vylepšení a mám chuť ísť niekam a urobiť niečo nové a ľudia okolo mňa mi pomôžu na to zabudnú,alebo transformovať problém do novej a lepšej situácie ... ale nepi ! ja viem kolko presne vína mi pomáha sa dostať do tej hladiny (a nepijem zase pri každom probléme) iba občas keď viem že mi to pomôže odreagovať sa a potrebujem inú vlnu vedomia ...
v opačnom prípade sa len lutujem a čakám kým ma niekto zachráni
športom. hudbou. vytrepem sa do sauny,na masáž. chodím s priatelmi von,alebo len so psom do prírody.
v najhoršom občas pijem a veeeela jem.
poprípade sa snažím si doplniť vitamíny a hlavne magnezium,železo
Maximalna davka alventy podporena sedatif PC. Ak nepomoze, stale je tu lexaurin, pripadne doplnit zavislostou na neurol. Potom je uz svet najkrajsi a smrt vesela.
neviem s tým bojovať...
snažiim sa byť v spoločnosti apsoň pár bliizkych ľudii..ktorým idem pak na nervy určo,, bo som zle...
ono ma vie od smútku zachrániť vlastne len tá osoba, ktorá mi ho spôsobila.............
Uvedomím si že ja ovládam svoju hlavu a do pár min som po tom....človek si vo väčšine prípadov sám určuje či bude smutný šťastný,
Psychofarmaceutika odporucam asi tak isto ako heroin alebo iné drogy....ak ludom nestací ze ho osklbavaju kadetade nech sa páci dajte sa na pschfarma..... zbytocnost-akurat to cloveka poznací a vo viacerých prípadoch to osobu dohnalo k samovrazde alebo k vrazde...napr tie pripady v usa kde ziak pozabijal ludi v skole tak isto na liekoch vsetcia...a to nevravím o vedlajsich ucinkoch pri uzivaní a niektoré dokonca ostanú aj po vysadení na trvalo....tolko k pschfarmaceutikám...a to som ich bral len jeden rok a pocitujem to na sebe co sa týka fyz aj psch .....
@hadimistr alventa,spitomín a este jeden netusím ako sa volajú uz ale prestriedal som dost liekov, najhorsí výmot co som mal trittico ale mal som predtým kadejake fakt si názvy nepamätám a nechce sa mi ísť kuknúť ako sa volajú bo rodičia si budú namýšľať že ich chcem zase brať alebo niekomu predať alebo klasické rodičovské žvásty ktoré o pár rokov budem usovať aj ja
@hadimistr ale vtedy som si všimol že po každom inom lieku mi bolo inak zle..proste a psch samé nové lieky mi predpisovala...že by testovala účinky alebo čo to už nemožem povedať na 100%ale môj názor je taký že určite mala za tú propagáciu a predpisovanie určitých liekov dáke provízie od tej firmy ...tak ako sa to robí všade vo svete ohľadom liekov
@relieforsaddist
o tom mi niečo hovor. Sama som bola na tých sračkách a spočiatku to pomáhalo.
Antidepresíva potláčajú nielen negatívne emocie ale aj pozitívne. Akoby bol človek v nejakej bubline a nedokázal sa kvôli tým oblbovákom spontánne tešiť z príjemných vecí, vytvárať putá s ostatnými, pociťovať k niekomu lásku a tak dalej. Normálne som sa kvôli nim začala cítiť ako sociopat tak som ich radšej prestala brať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
alebo viac tabletiek
a teraz už to nejako veľmi nepociťujem, keď aj príde taký pocit, urobím si radosť a zapnem si nejaký film a len oddychujem alebo počúvam takú pozitívnu hudbu
alebo druhá možnosť, poupratovať, všetko čo sa dá, tanec, šport zabehat si
alebo byť s osobou čo ma neutesuje ale rozosmieva a zabavame sa, síce len na chvíľu, ale prejde to
liek na vsetky bolacky
smútok a apatia idú ruka v ruke
v opačnom prípade sa len lutujem a čakám kým ma niekto zachráni
v najhoršom občas pijem a veeeela jem.
poprípade sa snažím si doplniť vitamíny a hlavne magnezium,železo
snažiim sa byť v spoločnosti apsoň pár bliizkych ľudii..ktorým idem pak na nervy určo,, bo som zle...
ono ma vie od smútku zachrániť vlastne len tá osoba, ktorá mi ho spôsobila.............
...to nemyslíš vážne... antidepresíva sú svinstvo
Psychofarmaceutika odporucam asi tak isto ako heroin alebo iné drogy....ak ludom nestací ze ho osklbavaju kadetade nech sa páci dajte sa na pschfarma..... zbytocnost-akurat to cloveka poznací a vo viacerých prípadoch to osobu dohnalo k samovrazde alebo k vrazde...napr tie pripady v usa kde ziak pozabijal ludi v skole tak isto na liekoch vsetcia...a to nevravím o vedlajsich ucinkoch pri uzivaní a niektoré dokonca ostanú aj po vysadení na trvalo....tolko k pschfarmaceutikám...a to som ich bral len jeden rok a pocitujem to na sebe co sa týka fyz aj psch .....
o tom mi niečo hovor. Sama som bola na tých sračkách a spočiatku to pomáhalo.
Antidepresíva potláčajú nielen negatívne emocie ale aj pozitívne. Akoby bol človek v nejakej bubline a nedokázal sa kvôli tým oblbovákom spontánne tešiť z príjemných vecí, vytvárať putá s ostatnými, pociťovať k niekomu lásku a tak dalej. Normálne som sa kvôli nim začala cítiť ako sociopat tak som ich radšej prestala brať.