Ahojte, potrebujem poradit ako si mam najst to spravne dievca??,, Mal som jeden vztah bol dost vazny trval asi rok a skoncil pred tromi mesiacmi,, co teraz?? bojim sa, ze si uz nedajdem dievca,, poradte mi prosim, budem vam povdacny
ach keby si mal 14 15 tak pochopim tuto diskusiu ae mas 18 to by si mohol vedet ze ak mas mat vztah ktory by bol plnohodnotny tak sa musite najst navzajom neda sa len tak ist a najs si holku..DIevcata nie su oblecenie ani nič ktore sa da len tak vyskusat a ked ti sadne tak si ho vezmes priste na tu pravu si musis počkat a pride to ked to budes najmenej cakat (vlastna skusenost)
NEHLADAJ.. NEZNASILNUJ TO.. nechaj.. ona sa objavi sama. Neodmietaj moznosti, ale ani nebehaj po svete a nerozmyslaj ktora je ta prava.. ked pride ta prava.. zistis to. Budes sa citit inak a ked sa na teba usmeje, budes ako v 7mom nebi..
mozno sa steba stane reholnik,,,,mozes ist potom na misie do afriky, pomahat hnijucim umierajucim ludom, alebo aj do indie, alebo sa v klastore modlit za stratene pobludile ovecky,,,,vidis? kolko moznosti, nikoho si nehladaj
ja nepochopím ľudí ktorí sa pýtajú podobné otázky... nikdy som si chalana nehľadala a vždy som bola šťastná ( s niekým ) Podľa mňa je to zákon schválnosti, keď niekoho veľmi chceš mať ho nebudeš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
NEHLADAJ.. NEZNASILNUJ TO.. nechaj.. ona sa objavi sama. Neodmietaj moznosti, ale ani nebehaj po svete a nerozmyslaj ktora je ta prava.. ked pride ta prava.. zistis to. Budes sa citit inak a ked sa na teba usmeje, budes ako v 7mom nebi..
Teda treba cakat.. ved laska je trpezliva..
Nestracaj nadej.. stale mas len 18