Plavanie a ak chodis do posilky tak tlak na lavicke, tlak na sikmej lavicke a vela inych, ale je jasne ze ak doma sedis na riti tak taku hrud mat nikdy nebudes.
tak zozaciatku kliky ked budes klikovat kazdy den okolo 100-150 podla toho jak vladzes tak ti to zozaciatku pomôze a na druhy den ked budes mat svalovicu tak to rob kazdy druhy den...a behat no tak to ti pomôze spevnit spodnu cast tela ale tak lepsie ako nic
len hrud? clovece ak ces mat sportovejsiu hrud tak sed radsej na zadku vyzera to smiesne. sportova hrud a nohy ako spoliky. ak cvicit svicit vsade a poriadjen. kup si hradzu dvyhaj sa hore a dole a poriadne. kliky brusaky drepy vsetko dak do 100 denne postaci uplne v pohode taky zaklad a potom zvysovat hrazda pomoze aj na chrbtove stavlstvo. potom kup cinky cvic biceps triceps. takze nie len vysporotvat hrud ale aj brucho a dalsie casti aby to nevyzeralo smiesne
Tak ták cele telo. Ked budeš cvičiť len jednu časť tela tak to bude za prvé smiešne vyzerať a svaly nebudú také viditeľné nakoľko napríklad svaly na bruchu rastu v pomere zo svalmy na stehnách. Obe sa ovplyvnujú.
Na hrud najlepší cvik čo sa dá doma cvičiť sú určite kliky.
Re 8: Trebars ja Ale neodporúčam bo absolútne svalovice na druhý deň a potom ti svaly s toho moc nebudú rasť, bo budú vysilené. Najlepšie vysledky dosiahneš ak pri všetkom budeš cvičiť seriovo( ja cvičim klikov 50 a opakujem to aspon 4 krát, prestávky medzi opakovaniami asi 5 minut (teda dohromady 200 klikov denne). Do mesiaca uvidiš prvé vysledky.
PS: Nezabudni riadne žrať
Dnes si idem kúpiť tu hrazdu do lidla, dúfam ju už budú mať bo piatok ju nemali.
Na kilky sa vyjeb. Chodievaj do posilky. 3x tyzdenne na jednu hodinku staci (ale musis ju celu podstivo odmakat)
Prsia sa necvicia uplne lahko. Najlepsie tlakom na lavicke s dlhou cinkou alebo dvomi jednoruckami.
Ked lezis na rovnej lavicke, a tlakujes na prsia tak cvicis tzv. STREDNE PRSIA.
Ked cvicis na sykmej lavicke hlava smerom na dol, cvicis DOLNE PRSIA a ked si na sikmej lavicke s hlavou smerom hore tak cvicis HRONE PRSIA.
Je to dost dolezite kombinovat. Najviac cvic stredne a vrchne na zaciatok. (samozrejme davaj aj dolne ale nemusis sa im az tak venovat).
Ked sa ty zacnu formovat prsia, a tvrdnut potom zamaknny aj na dolne prsia. Krasne ty ich vytvaruje a oddeli od hrude.
OSTATNY CO VYKRIKUJU ZE IBA MA CVICIT VSETKO, tak s tym nesuhlasim. Podla toho na co. Chalan ocividne nechcet byt kulurista. Tak preco by mal cvicit vsetko ?
Ak si odposilujes tie prsia s mierou, tak potm ked da na kupalisku dole trisko tak bude mat pekne vyrisovane 2 tehly namiesto obycajnych prs
Nikto tu totiz nehovoril o tom ze ich chce mat obrovske jak rambo
A inac oplati sa to, investoval som do toho celkovo asi 5 mesiacov. Uz som skoro dva roky necvicil a vyzeraju skoro tak isto ALe teraz uz budem musiet zas.
Jedine co ty mozem odporucit je to, ze ked cvicis, tak medzi roznymi seriami na prsia cvic aj nieco ine. A dalsia vec, necvic dva dni za sebou. Nejde tu o svalovicu ale o to ze je to blbost.
Totizto ked pondelok odcvicis tak svaly ty pracuju a rastu v utorok. Tj den po tom, teda nie je dobre cvicit den co den za sebou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a plávanie ma nejak moc nebaví.
Na hrud najlepší cvik čo sa dá doma cvičiť sú určite kliky.
Re 8: Trebars ja Ale neodporúčam bo absolútne svalovice na druhý deň a potom ti svaly s toho moc nebudú rasť, bo budú vysilené. Najlepšie vysledky dosiahneš ak pri všetkom budeš cvičiť seriovo( ja cvičim klikov 50 a opakujem to aspon 4 krát, prestávky medzi opakovaniami asi 5 minut (teda dohromady 200 klikov denne). Do mesiaca uvidiš prvé vysledky.
PS: Nezabudni riadne žrať
Dnes si idem kúpiť tu hrazdu do lidla, dúfam ju už budú mať bo piatok ju nemali.
Jay:Ja som taku hrazdu mal,ta sa pripevnovala na zarubnu,ale raz mi jebla na hlavu tak jej uz moc neverim
Na kilky sa vyjeb. Chodievaj do posilky. 3x tyzdenne na jednu hodinku staci (ale musis ju celu podstivo odmakat)
Prsia sa necvicia uplne lahko. Najlepsie tlakom na lavicke s dlhou cinkou alebo dvomi jednoruckami.
Ked lezis na rovnej lavicke, a tlakujes na prsia tak cvicis tzv. STREDNE PRSIA.
Ked cvicis na sykmej lavicke hlava smerom na dol, cvicis DOLNE PRSIA a ked si na sikmej lavicke s hlavou smerom hore tak cvicis HRONE PRSIA.
Je to dost dolezite kombinovat. Najviac cvic stredne a vrchne na zaciatok. (samozrejme davaj aj dolne ale nemusis sa im az tak venovat).
Ked sa ty zacnu formovat prsia, a tvrdnut potom zamaknny aj na dolne prsia. Krasne ty ich vytvaruje a oddeli od hrude.
OSTATNY CO VYKRIKUJU ZE IBA MA CVICIT VSETKO, tak s tym nesuhlasim. Podla toho na co. Chalan ocividne nechcet byt kulurista. Tak preco by mal cvicit vsetko ?
Ak si odposilujes tie prsia s mierou, tak potm ked da na kupalisku dole trisko tak bude mat pekne vyrisovane 2 tehly namiesto obycajnych prs
Nikto tu totiz nehovoril o tom ze ich chce mat obrovske jak rambo
A inac oplati sa to, investoval som do toho celkovo asi 5 mesiacov. Uz som skoro dva roky necvicil a vyzeraju skoro tak isto ALe teraz uz budem musiet zas.
Jedine co ty mozem odporucit je to, ze ked cvicis, tak medzi roznymi seriami na prsia cvic aj nieco ine. A dalsia vec, necvic dva dni za sebou. Nejde tu o svalovicu ale o to ze je to blbost.
Totizto ked pondelok odcvicis tak svaly ty pracuju a rastu v utorok. Tj den po tom, teda nie je dobre cvicit den co den za sebou.