nauc sa...programovat javascript/html5/css alebo robit flash alebo robit webdizajn a robit templaty pre cms systemy alebo robit animacie alebo robit v PS alebo robit vektorovu grafiku alebo robit modelovanie alebo ine podobne veci...za par rokov budes skuseny a mozes to zacat predavat na internete, ked budes dost dobry, po roku od zaciatku tvorby na predaj budes mesacne prebijat minimalnu slovensku mzdu niekolkonasobne...(aj 10x) viem o com hovorim
jop, všetko čo môžeš je v podstate práca cez net a keď tak na niekoho iného to napíš, kľudne aj na mamu otca, threadless.com je stránka kde môžeš capať dizajny na tričká a oni, ak sa uchytia ich budú tlačiť a zaplatia ti. Ak aj tam je podmienka že od osemnásť tak sa proste dohodni s mamou a bude to akože "robiť ona".
Tiež môžeš robiť akýkoľvek spomínaný webdizajn a programovanie. ľudí pri takých veciach ak ukážeš že si dobrý nezaujíma koľko máš rokov, u nás na základnej škole bol chalan, siedmak tuším, čo si zarábal tvorením webstránok a mohol mať tvoj vek.
A posledná možnosť je vytriediť si teda tie veci na predaj, ale tiež by som odporúčal konzultovať to s rodičmi. Neverím že tvoja slovná zásoba, syntax a iné atribúty sú na dostatočnej úrovni, tak aby si niečo nepokašľal pri predaji cez net. NA inzerátoch je mnoštvo švindliarov a špekulantov a chcú vydrbávať s každým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Rád som pomohol
čistý zisk 2500 sk
Tiež môžeš robiť akýkoľvek spomínaný webdizajn a programovanie. ľudí pri takých veciach ak ukážeš že si dobrý nezaujíma koľko máš rokov, u nás na základnej škole bol chalan, siedmak tuším, čo si zarábal tvorením webstránok a mohol mať tvoj vek.
A posledná možnosť je vytriediť si teda tie veci na predaj, ale tiež by som odporúčal konzultovať to s rodičmi. Neverím že tvoja slovná zásoba, syntax a iné atribúty sú na dostatočnej úrovni, tak aby si niečo nepokašľal pri predaji cez net. NA inzerátoch je mnoštvo švindliarov a špekulantov a chcú vydrbávať s každým