Ak niekomu z tohoto niečo nevyhovuje alebo nemá Vianoce tak to ma nezaujíma Takže sa nesťažujte že chýba nejaká odpoveď a nie som zvedavý ani na odpovede typu:nie som oblečený.
teda nie ako do snd... ale nemám ani tepláky... ja by som chcela, aby to celá moja family pochopila, že aspoň jeden deň v roku by sme za stolom nemuseli sedieť na sedlákov, ale furt som ja tá "divná", že mám napr. šaty... alebo rofle a košeľu...
ako kedy, minulé Vianoce som mala staré tepláky a rozgajdaný pulóver, rok predtým som mala šaty. teraz asi z recesie... niečo slušnejšie... možno sukňu
kedže mám kostol o 6tej večer a nie o polnoci tak po kostole večeriame.. tak pridem z kostola vyzlečiem si čižmy dám dole kabát a hrniem sa na rybky do kuchyne čiže slávnostne..
tiez nemam dlhe vecerne saty, ale vacsinou suknu, bluzku , pripadne sako, ak je mi chladnejsie tak nohavice .. a obcas siahnem aj po satach, mam rada byt oblecena na veceri slusne, beriem to, ze vyjadrujem uctu rodicom , s ktorymi si k tej veceri sadnem ... a podciarkne to , ze je dnesna vecera v comsi vynimocnejsia ako bezne spolocne vecere
no, vlastne často to až také slávnostné nie je, ale proste niečo z kategórie slušnejších odevov, čo mám doma, takže blúzka/slušnejšie tričko a slušné nohavice/sukňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Az na to sako
Inak, otázku som dal asi do zlého času ale berte to tak že ako budete oblečený (aj keď sú ľudia ktorí to už majú za sebou)
rifle a košelu mám na sebe. nie je to domáce, ale tak kludne tak chodím aj do školy, nie len na spešl eventy
Ale dnes len niečo ani moc slávnostné ani moc obyčajné... Taká tá zlatá stredná cesta
tento rok rozmyslam nad košelou a riflami, uvidim
ale to pokladám skôr za domáce