Ja už fakt neviem čo robiť, doma mám vďaka svojej mame peklo už odmalička. Napríklad dnes, šli sme k lekárke po recept (lebo mám problémy so žalúdkom) už cestou tam sme sa pohádali. Ušiel nám autobus, lebo šiel o pár minút skor, a mama začala nadávať jako
@kelly152132 ak ti nadava bezdvovodne, mozu to byt priznaky maniodepresie..... ak s ajej strieda dobra nalada s hroznou, priam nevydrzatelnou naladou, tak popozeraj na internete ohladom psychickych problemov....
na to pravdepodobne žiadny recept nebude, chyba bude asi v nej a nijakým prístupom k veci to čo robí asi nezmeníš. ako tu už bolo napísné, skús sa orientovať na otca a sestru
ako pisali ludia vyssie, asi ma nejaky psychicky problem a si to vylieva na tebe, ktovie co sa jej honi hlavou a preco sa chova tak ako sa chova... Mozno to ma ,,len,,odpozorovane a ze aj ju tak vychovavali.... inak chova sa tak aj k sestre? ci len k tebe? ... hlavne si to neber na seba!!! viem, ze je to tazke, ale nemozes si pripustat tie jej nadavky, a toto strasne chovanie lebo potom sama sebe ublizis, lebo si nebudes verit a podobne veci...
skoda, ze psychologovi ju asi nedostnaes :/ mozno nejaku knizku podstrcit? ze ju budes citat a tak.... Otec s tym nic nerobi? ako sa sprava k nemu?
@alysia chová sa tak aj k sestre, minule jej dala zákaz na počítač keď sa ma zastala... to minule bolo včera k psychológovi ju určite nedostanem, keďže ona sa tam pokúša dostať nás. A knižku jej nepodstrčím, pretože minule dačo čítala a tresla to o stol, že už viac čítať nebude.. otec s tým nič nerobí, rozprávala som sa s ním o tom, a on povedal že on vie dobre čo sa deje, mama má proste ťažké obdobie.. ale nerobí s tým nič, keď s tým pred pár mesiacmi niečo robil, pohádali sa a myslela som že sa rozvedú...
@14 Ja byť tebou, tak k tomu psychológovi idem. Môžeš sa mu vyrozprávať, všetko povedať a on ti isto bude vedieť poradiť lepšie, čo s mamou ako birdzáci.
Vau tak to si neviem predstaviť, že by moja mama bola takáto. U nás je taký otec. Našťastie sú už rozvedení a minule ma prinútil svojím SMS monológom napísať že sa ho vzdávam, tak dúfam, že nečaká že ho ešte niekedy prídem navštíviť. Lebo u neho je možné že to ešte chce. Stále sa tvári na urazeného ako mu nikto z rodiny neposkytuje lásku a pritom je to násilník ktorý si vynucuje svoju pravdu takže si nezaslúži ani pozornosť nieto ešte nejakú lásku...tiež mu nikdy nerozumiem a keď sme boli spolu , bála som sa ho. Všetko som riešila ignoráciou tých pripečeností ktoré stváral a keď mi dačo chcel snažila som sa mu vyhovieť aby nebolo na mňa lebo on druhého nepochopí. Ale nejaký priestor na rozvoj s ním som nikdy necítila. Chápem že to máš ťažké .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a riesenie nepoznam .(
no asi má dáke psychické problémy a mala by zájsť k psychológovi.
Riešenie je, že musíš byť silná, pracovať na sebe a potom keď to všetko prežiješ tak sa odsťahuješ.
Hlavne si choď svoje a pozitivita nech je okolo teba.
skoda, ze psychologovi ju asi nedostnaes :/ mozno nejaku knizku podstrcit? ze ju budes citat a tak.... Otec s tym nic nerobi? ako sa sprava k nemu?
nemala náhodou mama nedávno 40?