Ja už som dosť dlho bez vzťahu, nejako mi je samému dobre. Minule ma zaskočila kamoška touto otázkou, ako vedel by som čo povedať, ale jej by sa to asi nepáčilo. Ale šak povedz ty ne
Ty si nejaká odnož mňa. Aj ja mám také obdobia, zvlášť momentálne keď mi je samému dobre, no teraz som v takej fáze akurát, kedy mi chýba baba. Asi citové rozpoloženie za to môže alebo je to tým vianočným časom.
Primárne strávený čas rozprávaním sa. Na činnosti nezáleží. Môžeme pri tom vypiť víno. Môžeme ísť na prechádzku. Môžeme sa zahrať pexeso (ale aby som hovorila o romantike, tak canastu), scrabble, šach... Alebo sa len túliť a piť víno. Ale záleží na tom, či je to prvé alebo desiate rande.
Wellnes s luxusnou spolocnou masazou na zaver
Ist do divadla a na dobru veceru, vyfinteni
Spravit si dobru veceru doma a pekne stolovat pri svieckach, so sviatocnym riadom
Ist sa prejst vecer popri nocnych svetlach do centra
Ist sa previezt autom a pustit si naplno nejaky uzasny koncert v aute
…asi take moje bezne topky.
úplne súhlasím, ideálne sauna, masáž, vírivka, fľaša šumivého vína, dobrá večera, nejaký kvalitný kultúrny program, pekná prechádzka - kľudne aj do lesa alebo niekam do botanickej alebo ostať doma a rozprávať sa
a už dlho sa túžim ísť lodičkovať, ale momentálne na to, žiaľ, nie je vhodná sezóna
dotrepať sa v -20 na útulňu a nikoho tam nenájsť, klepať sa ešte hodinu zimou kým narúbe drevo a vykúri sa celá chatka, snažiť sa zahriať zatiaľ niečím tekutým, ideálne nie jahermaistrom ako minule fuj keď už je v chatke horúco, ísť sa nahí vyváľať v snehu a potom sa sušiť pri piecke z kazďej strany až kým nezmiznú z kože všetky kvapky a toto ešte párkrát zopakovať, posilnení a podgurážení alkoholom popritom uvariť nejakú rýchlu večeru, najlepšie cestoviny zo sáčku alebo dať vytopiť slaninku a zajedať pečivkom, potom sa pomilovať a zaspať pod jedným spacákom. vrchol romantiky je, keď každé dve-tri hodiny vstane priložiť, aby nevyhaslo
Ale trebars... Ísť autom na vyvýšený bod, vyhliadku, pozrieť západ slnka, ísť sa najesť niekde do reštaurácie, vrátiť sa opäť na ten vyhliadkový bod, a pozerať na hviezdy.
uvoľnený zaujímavý rozhovor pri víne a dobrom jedle...príjemná aktivita k tomu ako aj miesto je len bonus..
večer zakončený sexom a spoločným zaspávanín
- na streche nejakej (opustenej) budovy, ležiac pozorovať hviezdy
- na lúke, piknik..alebo len tak ležať na deke a taktiež hľadieť na hviezdy
- napustená vaňa, kopec peny a len pár sviečok, ktoré by iba jemne osvetľovali miestnosť
(Samozrejme by sme sa popritom všetkom aj rozprávali..)
No a ideálne by to pokračovalo túlením, bozkávaním..a ták
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ist do divadla a na dobru veceru, vyfinteni
Spravit si dobru veceru doma a pekne stolovat pri svieckach, so sviatocnym riadom
Ist sa prejst vecer popri nocnych svetlach do centra
Ist sa previezt autom a pustit si naplno nejaky uzasny koncert v aute
…asi take moje bezne topky.
úplne súhlasím, ideálne sauna, masáž, vírivka, fľaša šumivého vína, dobrá večera, nejaký kvalitný kultúrny program, pekná prechádzka - kľudne aj do lesa alebo niekam do botanickej alebo ostať doma a rozprávať sa
a už dlho sa túžim ísť lodičkovať, ale momentálne na to, žiaľ, nie je vhodná sezóna
Ale trebars... Ísť autom na vyvýšený bod, vyhliadku, pozrieť západ slnka, ísť sa najesť niekde do reštaurácie, vrátiť sa opäť na ten vyhliadkový bod, a pozerať na hviezdy.
večer zakončený sexom a spoločným zaspávanín
- na lúke, piknik..alebo len tak ležať na deke a taktiež hľadieť na hviezdy
- napustená vaňa, kopec peny a len pár sviečok, ktoré by iba jemne osvetľovali miestnosť
(Samozrejme by sme sa popritom všetkom aj rozprávali..)
No a ideálne by to pokračovalo túlením, bozkávaním..a ták