Otázka skôr na ženy. Ako by vás mala vaša polovička prekvapiť tento deň počas lockdownu, tak aby ste mali nejaký pekný zážitok/spomienku. Ja som plánoval byť s mojou sám v byte ale bohužiaľ otec došiel zo zahraničia a nemám ho kde vyhnať.
chcela by som dostat do postele jedlo v tvare srdiečka, ale fakt dobre jedlo s čerstvym ovocim atd, potom to iste na obed, aj s malinovym kolačikom, k tomu kvetinky, hodinovu masaž a zbytok dňa by som sa maznala s mačkami
Inak ja si na Valentína veľmi nepotrpím.... keďže sme dneska s mojim drahým nemohli byť spolu, tak sme si už pár dní dozadu kúpili donuty v tescu v tvare srdiečka a spolu sme ich zjedli - to bol náš Valentín ja chcem, aby sme sa ľúbili celý rok
neviem, naposledy som dostal deň pred týmto "dňom" cez telefón rozchod
....ale zase nikdy som veľmi neriešil tieto dni, keď sa dá sa snažím aby bol skoro každý deň s tou osobou pekný a zase nie som kasanova a občas som vygumovaný (lebo viete ako to je, muž keď je so ženou, tak niekedy nevie rozmýšľať) takže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
urob pekného Valentína aj otcovi
....ale zase nikdy som veľmi neriešil tieto dni, keď sa dá sa snažím aby bol skoro každý deň s tou osobou pekný a zase nie som kasanova a občas som vygumovaný (lebo viete ako to je, muž keď je so ženou, tak niekedy nevie rozmýšľať) takže tak