Svoj zivot si predstavujem profesionalne. Mat vysoku skolu Najvyssi dosiahnutelny titul.
A s tym sa odohrava aj dobra praca v dakej prospesnej firme ako manager alebo vykonny riaditel alebo najlepsie majitel dopravnej firmy (inak mam aj SOC ako podnikatelsky zamer v dopravnej firme, ako v mojej vlstnej ) tak tak si viem predstavit svoj zivot
no ja by som chcela bývať niekde v Amerike najlepšie, mať 2 vysoké školy a pracovať ako záchranárka alebo horská vodkyňa, ale keby toto nevišlo tak psychiatrička alebo právnička, a chcela by som veľa cestovať
ako si predstavujem svoj život? taaaaaaaaaaakto vela penazí budem mať. taaaaaaaakto vela aut budem mať..... ale prosím vás, stačí mi byť šťastný. A nie ešte neviem ako chcem byť šťastný, ale nejako ano
vystudovat dobru vysoku skolu, zarabat nehorazne prachy...potom sa na vsetko vykaslat a ujst na stredomorske pobrezie, byvat v peknom domceku s tymi co milujem, chovat kone a pestovat mandarinky
stale hovorim, ze som sa narodila debilne...milujem more, slnko, plaze.... a narodim sa pod Tatrami...najradsej by som bola niekde v Spanielsku, alebo v Taliansku... a ostatok tak normalne...vystudovat a najst si zamestnanie, ktore ma bude bavit...
Jeden sen mám, ale nechce sa mi učiť jazyky, no ale sen je : Pracovať a žiť po celom svete, v odbore v ktorom budem skutočne pomáhať, tak že uvidím výsledky svojej práce, mať pekný vlastný byt a neskôr aj niekoho kto ma bude mať rád a nebude mu moja práca prekážať prípadne ju bude robiť so mnou
A to čo chcem premeniť na skutočnosť?- mať maturitu, VŠ, urobiť vodičák, zabezpečiť si bývanie, autíčko a mať dosť peňazí, aby som si nikdy nemusela povedať Toľko Mi Chýba!
moj sen je aby kazdy clovek vedel a podla toho sa aj choval, co je to ucta
zivot, ako si predstavujem? mohol by byt straveny par rokov v SanFranciscu...a par rockov v Rusku...s trochou fantazie by som bola aj na natacani star wars, co sa uz nesplni, kedze lucas skoncil nadobro s filmami, tak aspon na nakrucani HP...a bujnejsia fantazia mi nasepkava mat chlapa ako daniil strakhov s charakterom edwarda nortona, alebo mat aj pyca, uuuuuu
nic z toho vsak neocakavam, drzim sa pri zemi a svoje ciele sa snazim dohnat do konca
Ja by som chcela byt v zivote stastna,mat vela peknych momentov a prezit ho tak, aby som nemusela v starobe lutovat to, ze som sa nahanala za nepodstatnymi vecami. Odstahujem sa do juznej Polynezie, kde budem kreslit obrazy co sa mi budu pacit a hrat na bicich, a robit to co ma bavi. A este by bolo fajn byt s tym koho mam rada...
mnooo...tak cem si spravit vysoku skolu a zarabat weeelmi wela penazi (to asi kazdy chce=D ) a do nejakych 25-30rokov si chem uzivat a ptm uz aj rodina a thaaq
chcem byt uzasna bubenicka ktoru kazdy bude chciet do kapely... chcem hrat v nejekej uzasnej hardrockovej kapele ktora bdue mat velky uspech ale nie len tak yna par rockov ale na dlllhe roky a aj po nasej smrti aby sme mali vela fanusikov ... chcem si najst nejakeho dlhovlaseho rockera skvele plus by bolo keby ot bol gitarista .. chcem aby ma lubil tak ako ja jeho.. chcem aby sme mali krasne zdrave deticky velmi talentovane ... aby pocuvali len dobru hudbu ziadne dnesne moderne dristy... aby sme chodili na rodinne vylety na motorkach (choproch)... mat krasny nepremrhany zivot... myslim ze nechcem vela urcite nic nesplnitelne
Ak niekto nepochopil,bol to žart.V skutočnost chcem byť speváčka,spisovateľka,vyštudovať parapschológiu a pracovať v spoločnosti pre parapsychologický výskum v Nemecku.FASA!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
A s tym sa odohrava aj dobra praca v dakej prospesnej firme ako manager alebo vykonny riaditel alebo najlepsie majitel dopravnej firmy (inak mam aj SOC ako podnikatelsky zamer v dopravnej firme, ako v mojej vlstnej ) tak tak si viem predstavit svoj zivot
Napríklad ja by som toto dal do časti ,,Zmysel života´´
dosledok uz nie je taky podstatny
A to čo chcem premeniť na skutočnosť?- mať maturitu, VŠ, urobiť vodičák, zabezpečiť si bývanie, autíčko a mať dosť peňazí, aby som si nikdy nemusela povedať Toľko Mi Chýba!
Uplne staci.
moj sen je aby kazdy clovek vedel a podla toho sa aj choval, co je to ucta
zivot, ako si predstavujem? mohol by byt straveny par rokov v SanFranciscu...a par rockov v Rusku...s trochou fantazie by som bola aj na natacani star wars, co sa uz nesplni, kedze lucas skoncil nadobro s filmami, tak aspon na nakrucani HP...a bujnejsia fantazia mi nasepkava mat chlapa ako daniil strakhov s charakterom edwarda nortona, alebo mat aj pyca, uuuuuu
nic z toho vsak neocakavam, drzim sa pri zemi a svoje ciele sa snazim dohnat do konca
a zdravie...no a co ze som kliše...mne je to fuck!
Určite by sa mi mohlo splniť aspon to Anglicko... život, ktorý ma bude baviť žiť... Poznávanie nových vecí a podobne. Veľká láska.
A šťastie. Lenže pri mojej prekliatej depresivite sa posledného bodu asi tak rýchlo nedočkám.
A viete čo... predstavy o živote sú fraška... tak či tak sa to celé zvrtne tak, akoby sme najmenej čakali...