ah,dokoncim gympel,uspesne zmaturujem,pojdem na vš farmaciu,alebo masmedialnu.budem mat dobre zamestnanie,mozno rodina,mozno...a byt,psa mat doma,zit v meste,mat lasku,napisat knihu,ktoru mam premyslenu a v staroba stastny zomriet
hmm budem chodit po domoch a designovat zahrady budem amt spolocnu firmu spolu s mojimi dvoma naj kamoskami jedna ide na design interierou a druha ide robit plany domou ja viem je v tom malo percent ze to tak bude:/
@ao ano ano to ked sa zamestnam musim pockat niekolko vela rokov kym si nasporim na nieco skromne a tak som to myslel =D zatial neviem budem byvat v lacnych hoteloch a tak
@matus123 Ja len, ze co som naposledy videl nejake ceny bytov v Saint Tropez (nie Pariz, ale...) tak som nevedel ci mam plakat, alebo smiat sa... Aj pri porovnani s Francuzskymi platmi. O Slovenskych nehovoriac.
mat svoj biznis ktory ma finance uzivi, mat svoj dom ktroy bude moje utocisko a cestovat okolo sveta. a ked ma prestane bavit cestovat tak si zalozit rodinu a motat sa v zahrade za bielym latkovym plotom. tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
step 1 . ked si nasporim niekedy po vyske nejake prachy na letenku do pariza tak sa tam prestahujem a kupim si nejaky byt
step number 2 . zamestnam sa v nejakej restauracii
step number 3.umrem ako stary 95 rocny Matus Stano zo slovenska =D
Tak to drzim palce