Zlatá tequillka so spolužiakmi v bare, veľa sa nasmiať potom ísť na party/dom/byt, postretávať tam všetkých známych, dať si ešte pár poldeci, tancovať, zbaliť nejakého krásavca, odniesť si ho na byt, užiť si ho, ráno ho vykopnúť a spomínať na to aký to bol úžasný piatok
tak no ak som v škole ak prídem každy pitok zo školy o 14:20 tk a potom sa najém idem bud k PC alebo von za kamošmi prípade pôjdem do nitry mám to bllizko takže asi tak: alebo večer pri PC chatujem hrám na gitare alebo máme skúšku s kapelou a tak všeličo
to zalezi na co mam chut...najradsej som s priatelom a pozerame film alebo mame silno romanticky vecer tiez mam rada koncerty kde sa vybujacim ale aj take kde len posedim s kamaratmi na pive a pokecame....obcas dobre padnu aj babske vecery...
Ako si predstavujem? Tak pri peknom pocasi sediet s dievcatom ktore lubim niekde na luke pri zapade slnka alebo sa niekde bavit s kamaratmi bez pritomnosti alkoholu. Avsak kedze ani jedno nemam, je to LEN moja predstava.
najideálnejší piatok je ten keď nám odpadne fyzika a máme len 4 hodiny čo znamená, že som už o pol 12stej doma vtedy väčšinou poupratujem idem dobre naladená vykladať maslá a relax džúsy potom pôjdeme von a pokiaľ nestretnem pána so zvodným pohľadom tak mi je úplne úžasne
ja neviem tie piatky su ťažko zapamatatelne ale tak vždy ked proste idem niekam poslednej dobe je to mesto ale ide mi o to aby som sa citil volny a šťastny... a ked tak chatovačky a hociake šialene napady čo niekto trepne ... ale rad by som bol keby mi stačilo aj byť doma...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Záleží od toho s kým som...pretože keď s viacerými luďmi tak jednoznačne nejaká akcia/párty, najlepšie sa ísť vyjašiť na nejaký drumáč
...alebo...ísť na chatu
alebo, nejaká silná romantika s priatelom
moji kamosi.
soocus deka.
punk.
pivko.
tequila borovicka alebo UM.
Zlatá tequillka so spolužiakmi v bare, veľa sa nasmiať potom ísť na party/dom/byt, postretávať tam všetkých známych, dať si ešte pár poldeci, tancovať, zbaliť nejakého krásavca, odniesť si ho na byt, užiť si ho, ráno ho vykopnúť a spomínať na to aký to bol úžasný piatok