No tak ja ti poradím buď sa naučíš nejaký jazyk napr.: html/css (www.jakpsatweb.cz) alebo si spravíš na nejakej stránke svoj osobný blog čo je v podstate stránka... a je to oveľa jednoduhšie.. napr www.estranky.sk , www.blog.cz a podobne .. daj si do google BLOG a niečo už nájdeš, veľa šťastia
alebo sa spztaj svojho poskztovatela internetu ci neponuka svojim yakaynikom nejaky web priestor na vlastnu prezentaciu...... ja mam tak 100MB na vlastnu stranku ale nejak to nevzuyivam...
Vytvoriť webstránku no takže buď sa naučíš kódovať myslím že pre začiatok stačí HTML a CSS môžem ti doporučiť ako už tu spomenuli JPW alebo keď chceš iba nejaký blog napríklad tak blogspot
Blog.sme alebo blog.cz
Alebo keby si chcela niečo profesionálnejšie tak si skus nainštalovať nejaký redakčný systém na OpenSourceHosting ich máš vetšinu vypísaných + aj české návody keby niečo kontaktuj ma
A Ako spravíš to aby si nehostoval lebo toto je webhosting na ich serveri ale ako spravit ze by so slo z mojho pc čiže keď ho vypnem nepojde stranka . Aký je na to prog. ???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» mujblog.centrum.cz/help.aspx?artic...
...tu to hádam nebude ťažké
so sluzbami oboch tychto stranok som velmi spokojna
Blog.sme alebo blog.cz
Alebo keby si chcela niečo profesionálnejšie tak si skus nainštalovať nejaký redakčný systém na OpenSourceHosting ich máš vetšinu vypísaných + aj české návody keby niečo kontaktuj ma