@mielikki ...a zapisuješ si tie hodnoty aký to má vplyv na zmenu váhy
Ja si tieto hodnoty píšem a aj keď sa mi váha zvýši a hodnota tuku klesne tak spokojnosť celkom pekný graf je z toho
...inak zaujímavé je si pozrieť na konci roka ako sa vyvíjala váha a keď si dám mesiac pauzu vo fitku ako zrazu stúpne a to vo fitku cvičím len tak ledabolo
Viem to vyhodnotit podla nohavic a toho ako mi sedia. Ked su mi volnejsie tak viem, ze som nieco schudla, ked tesnejsie tak som sla s vahou trochu hore.
vždy som vážila asi o 10 kg viac ako na to vyzerám, tak stačí raz za 5 rokov, alebo na preventívke, ale mám nervy, keď doktor ma pošle vážiť sa a potom mi merá tlak, potom aj ten tlak tak vyzerá
...na dlhodobé záznamy hmotnosti je fajn si spraviť stĺpcový graf na milimetrový papier či jak sa volá alebo použiť kalendár a občas porovnať lebo priberá sa postupne a po desiatich rokoch je to naraz 10-15kg
(práve som sa rozslintala pri predstave grafu, ktorý zaznamenáva hmotnosť, percento tuku a percento vody, tak isto ako dni v cykli a sledujem vývoj a korelácie z dlhodobého hľadiska )
Podľa mňa absolútne na váhe nezáleží. Sú holky, ktoré majú 70 kíl a popici telo. Skôr by som sa merala, že koľko cm zo mňa zmizlo. Ale ani to nerobím. Cvičím a dajak bolo, dajak bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ja si tieto hodnoty píšem a aj keď sa mi váha zvýši a hodnota tuku klesne tak spokojnosť celkom pekný graf je z toho
a strazim si ju tak, ze sa obcas pozriem do zrkadla. je stale cca rovnaka, dokial idem cikat a dovodim si na penis, tak je vsetko v poriadku.
a keď už, lineárne grafy to krajšie ukážu
(práve som sa rozslintala pri predstave grafu, ktorý zaznamenáva hmotnosť, percento tuku a percento vody, tak isto ako dni v cykli a sledujem vývoj a korelácie z dlhodobého hľadiska )
a vazim stale v intervale 83-88kilo, ked necvicim chudnem a naopak