Odjakživa obdivujem ľudí, ktorí dokážu žiť v danom okamihu, pre tento konkrétny moment. Ľudí, ktorých absolútne nezaujíma akú kravinu o nich kto povedal. Proste žijú svoj život. Ja to nedokážem. Nedokážem myslieť pozitívne a užívať si život. Ako ste sa vy
ja naplno nežijem (aspoň nie tak ako to ty asi myslíš), ale na druhej strane ani ma nezaujíma kto o mne akú kravinu povie... ja skrátka žijem sám pre seba...
ono... vieš..môže to teba hustiť o týchto veciach kto chce koľko chce.. väčšinou je to tak,že príde niečo,čo ti otvorí oči a ty vtedy sám prídeš na to (alebo aj nie) o čo prichádzaš
@mr854 za svoj krátk život som zistil toto.... ak chceš žiť tak ako ostatní, tak chod do riti... ži si svoj život po svojom. Niketo ti povie ž si život užíva dokonale, ale neexistuje aby vždy žil pre súčastnost. A ked ti niečo dobré v živote "potkne nohy" tak mi ver k sakru že to budeš dokonale cítit a vten daný moment si to dobre užiješ. Pre každého je pojem štastie rozličná vec, niekto je štastný ked má priatelov a rodinu iný ked má peniaze a iný ked hrá futbal. Rob čo vieš, ži ako vieš, a uvidíš, že budeš mysliet len na súčasnost. Inak sú na to rody a časy. Takže namiesto "rozbili sme to včera večer" povedz "parádne to dnes rozbíjam". A alkohol ti k tomu nepomože
Vieš, sú ľudia na ktorých je vidieť že sú šťastný a sú ľudia na ktorých to síce nie je vidieť ale tiež sú šťastný. Ja som ten druhý typ, lebo neviem prejavovať emócie tak ako ostatní ani nič podobné, a predsa som šťastný, aj keď pesimista Každý má definíciu "šťastného" života inú....
to je strasne relativny pojem. ja si napr. podla mna tiez uzivam zivot, ale podla niekoho ho zas uplne marnim a prehajdakavam totalnou nudou. a zas niekto iny si moze mysliet, ze zije naplno, a podla mna sa len dojebava. cize proste zi tak, aby si bol spokojny ty
To, ze beries vsetko vazne, co ti kto povie, aj ked su to len blbosti, tak to mas asi v povahe, ale proti tomu vies aktivne nieco spravit... jednoducho to ignoruj, maj neaky nadhlad, ver si.
Ale su veci, ktore som si vsimol aj ja, ze casto nerobime to, co by sme chceli... ze snivame o niektorych veciach, ale nikdy ich nezrealizujeme... na priklad - vybrat sa s ruksakom krizom cez europu, ist na pol roka do ameriky, alebo nieco podobne, co je zrealizovatelne, nie je to ani nerealne, alebo protizakonne... no nemame na to gule. A ja obdivujem tych ludi, ktori na to gule maju.
proste sa tesit z toho co zivot dava a netrpait sa nad zbytocnostami, prilis si nerobit starosti..vidiet vo vsetkom to dobre..a radcej dopredu neplanovat...je to vsak cesta, ktorej sa aj ja este len ucim
ja si užívam odjakživa... a to tak, že robím to, čo ma baví - spievam si, tancujem, hrám na nástroje, učím sa jazyky, chodím do prírody, cestujem... jednoducho robím to, čo ma baví
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
musis si to sam uvedomit, lebo len ty sam si v tom branis
a zivot je prilis kratky na to, aby som sa zaoberala vsetkym co o mne povedia druhi
a vtedy sa to zmení
Ale su veci, ktore som si vsimol aj ja, ze casto nerobime to, co by sme chceli... ze snivame o niektorych veciach, ale nikdy ich nezrealizujeme... na priklad - vybrat sa s ruksakom krizom cez europu, ist na pol roka do ameriky, alebo nieco podobne, co je zrealizovatelne, nie je to ani nerealne, alebo protizakonne... no nemame na to gule. A ja obdivujem tych ludi, ktori na to gule maju.