@semhamforas môžeš mi to nejako rozvinúť, ako si to myslel? ako seriózne vážne sa pýtam, lebo mi príde trocha paranoidné myslieť si, že štát a ktokoľvek iný nemá nič iné na práci, len ma sledovať
@h8u paranoidné? Nie nie, ono je to takto. Kedysi som to písal sem na fórum a bol som tu vysmiaty. Ale teraz viem že to bola na 100% pravda. Na strednej škole jeden chalan robil prezentáciu o druhej svetovej vojne a počas toho šiel na školskom počítači na stránku s extrémistickou tématikou. Na duhý deň volali z polície na školu že kto bol vtedy a vtedy tam a tam na počítači že niekto navštívil a tie a tie stránky.
Môj ujo mal wi-fi volne prístupné a odblokované ako blbec. Niekto cez jeho wi-fi tiež chodil navštívil viac krát extrémistické stránky a dal cez jeho wi-fi aj nejaké príspevky politicky nekorektné. Uja si za to pradvolali na políciu a viac krát bol vypočúvaný. To píšem bez srandy.
+ veľmi veľa krát bolo písané ako aplikácia IQcarrier ktorá je v androide a iOS odosiela každé tvoje stlačenie klávesnice+ tvoju polohu a ukladá tieto informácie a ako ti gmail kontrolujú.
Dokonca takto boli zatknutý ľudia ešte pred tým ako zločin spáchali (pedofily) lebo sa s obeťou dohadovali cez fb, mail
@xdiablo666 meno aj telefon mam na Facebook, pridavam si len ludi, ktori mozu mat moje cislo takze tak... a aj tak mi furt volaju ktovie odkial nejake spolocnosti, kam som cislo nedavala, takze sa moc asi neochranim
kedysi som mal na FB aj číslo, dnes by som zverejnil asi len meno. ľudia, ktorí potrebujú mať moje číslo ho majú, prípadne si ho vedia zistiť iným spôsobom....a bydlisko by som nezverejnil určite
nemám na FB ani meno, ani bydlisko, ani číslo..a dokonca ani fotku, ktorá by sa na mňa podobala a nemám vôbec žiadnu potrebu sa niekde na nete takto ukazovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Nastastie vsak nie som vplyvny clovek takze by ma ani nikto nemal chut otravovat
Môj ujo mal wi-fi volne prístupné a odblokované ako blbec. Niekto cez jeho wi-fi tiež chodil navštívil viac krát extrémistické stránky a dal cez jeho wi-fi aj nejaké príspevky politicky nekorektné. Uja si za to pradvolali na políciu a viac krát bol vypočúvaný. To píšem bez srandy.
okerem toho:
» www.aktuality.sk/clanok/215661/s...
+ veľmi veľa krát bolo písané ako aplikácia IQcarrier ktorá je v androide a iOS odosiela každé tvoje stlačenie klávesnice+ tvoju polohu a ukladá tieto informácie a ako ti gmail kontrolujú.
Dokonca takto boli zatknutý ľudia ešte pred tým ako zločin spáchali (pedofily) lebo sa s obeťou dohadovali cez fb, mail
No tak to určite nie. Dosť si strážim to, aby som sa vyhol ľudom typu 'zavolajme mu, veď bude sranda' 24 hodín, 7 dní v týždni.