Ahojte chalani, chcela by som Vas poprosit o pomoc s vyskumom, kedze mi chybaju chlapci, tak by mi velmi pomohlo, ak by ste si nasli cas...dam tu aj vysledky, kde sa najdete podla kodu, ktory v zavere dotaznika vytvorite... dakujem
@barky tak s tou borkou si solidne mimo. v lese moze byt, ale to bude spojenie najkrajsich a najlepsich rumov cim ho pokrstime ( tzn na prst namocime rumys a dame ozuzlat )
@n0win0u v tomto fóre je to jedno, pretože ide o odpovede ktoré máš uviesť do dotazníku na ktorý je aj pridaný link.. to ti asi ušlo,že?
A reaguješ ako ponížená žena, ktorá ohovára kade chodí..to ma teraz budeš tagovať všade?pretože nevieš pochopiť jednoduchú slušnú oznamovaciu vetu a prosbu? to je nutné na to reagovať ofenzívne?
@sugy1 nijé! iba ma môžeš prísť utešiť a kukať sa ako sa najebávam a revem lebo mám v stredu ráno skúšku, na ktorú sa učím už pomaly tri týždne a možno ma vyjebú zo školy. nahahhá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
inac chcel by som poprosit o odborny nazor @mygate , ze ci uz je aj toto forum dostatocne skurvene. vopred dakujem
A reaguješ ako ponížená žena, ktorá ohovára kade chodí..to ma teraz budeš tagovať všade?pretože nevieš pochopiť jednoduchú slušnú oznamovaciu vetu a prosbu? to je nutné na to reagovať ofenzívne?
ajaj..to ego.
jj pravdepodobne si ta teraz budem viacej vsimat
ja neviem ja som to bral jokeovo, mne hovoris, ze som offenzivny a mne prides defenzivny zase trosku
a to ego si nehaj a uz teda nebudem na teba reagovat lebo ocividne tym robim nervy
cmuQ! chýbate!
@sugy1 ticho tam! majko už spí!
všímať si ma každopádne môžeš, aj zafanúšikovať
nervy mi nerobíš, len som nechápal že načo toto..