Mám ich vyše 3000 a na timeline mi ich ukazuje asi 20 a ďalej to už nejde posunúť existuje nejaký zoznam lajknutych stranok kde ich možem jednoducho jednu po druhej vymazať?
ja som minule robila poriadok v tom, odlajkla som asi 200 stránok, ale potom mi tam ukazovalo len možno 50, ktoré chcem nechať lajknuté a k ostatným sa neviem dostať
co ti masti? 3000? och...ja kazdu jednu chujovinu co somm lajkol vo viere, ze bude ponukat to, co ma napisane v nazve a neponuka to, odlajkuvavam..uz mam len tie, o ktore sa zaujimam..
@luucuska choď do svojho profilu, tam si daj páči sa mi, a stránky čo tam máš, sa dajú ''xnúť'', alebo choď do tej stránky a daj, nepáči sa mi to.
Aj tak sa všetkého ale nezbavíš, ja som to tiež nedávno robil, a stále mi tam ostáva vraj nejakých 100 stránok, pritom skutočných, čo mi tam ostali, nejakých 30.
A niektoré, sa mi normálne pridali naspäť, akoby som naspäť klikol páči sa mi to
neviem pochopit ako niekto odlajkuje 3000stranok. tie stranky tam su vacsinou aj tak hovadiny. za 5rokov co som na FB som dal lajk mozno na 20. Aj to je vela. a z toho skoro vsetky len spamovali nastenku tak som ich dal prec a neviem ci mi ostali vobec 2.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
skús scrolovať, mali by sa ti tam ukázať všetky
Aj tak sa všetkého ale nezbavíš, ja som to tiež nedávno robil, a stále mi tam ostáva vraj nejakých 100 stránok, pritom skutočných, čo mi tam ostali, nejakých 30.
A niektoré, sa mi normálne pridali naspäť, akoby som naspäť klikol páči sa mi to