Mám pomerne ťažkú otázku kedže nemám ani 18 ani občiansky Dostávam niaketo vreckové ..ale to mi nestačí Občas predávam rozťahováky ale už som to predala snáď kždému komu som mohla :/ preto sa pýtam akým spôsobom sa dá zarobiť?
môj bratranec má tiež tolko, ale on si už zarába asi tak od 11 na chalupe kosí humno, drevo rúbe a tak .... proste on si za každú práci, čo nemusí robiť a je to veľmi užitočné pýta peniaze vie dobre obchodovať s peniazmi dá sa tak povedať
@maymmey omg.. použi google.. ak bývaš niekde v Hornej Dolnej bude to ťažšie možno, ale rozdávanie letákov majú na starosti určité firmy, nejde to priamo cez ten obchod konkrétny.. t.j. ty pracuješ v tej firme a rozdávaš aj kaufland, aj nay atď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@mm47 prídem k susedom Dobrý ja som dobrá teta >: D nechcete odhrabatt lístie?
dobre .. možno raz keď som chcel vedieť čo to tam zavadzá a pár desiatok krát keď som na to klikol omylom keď to zavadzalo pri fotkách
@interrupcio no dávaj
@mm47 nie
@stenatko
letaky alebo niečo take