Ahojte chcela by som od vas poradit/nast nejaku inspiraciu... mam nad postelou holu zelenu stenu a je mi luto ju nechat takto.... viete mi poradit ako ju nejako ozivit a zutulnit? Dakujem pekne
ja mam vyvesené dve veľké plagáty z festivalu ale chystám sa to zmeniť...ak pekne maľuješ tak si tam namaľuj niečo abstraktné myslím že by to vyzeralo dobre
no, tak ja som mala na jednej stene polepené etikety z kofoly a inak mám na stenách fotky z detstva, narodeninové karty, pohľadnice, pekný baliaci papier a tak (a aby som nezabudla, z plafóna mi visia krabičky od lentiliek )
Ja mám steny oblepené plagátmi a dosť utulné to je a bez tých plagátov to je také chladné . aj ked väčšina z tých plagátov sa mi nepáči hlavne že su tam
skús si povešať všelijaké šatky, farebné záclony atď zo steny, aby vytvárali čosi ako baldachýn, vyzerá to celkom fajn! alebo si natiahni šnúrku a povešaj na ňu všetky šperky čo máš, veľmo efektné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
» www.decotrend.sk/sk/Nalepky-na-s...
nemam to ako svoje, ale ono to bolo takéto niečo.. peknéé
[URL= » imageshack.us/photo/my-images... ][IMG]
[/IMG][/URL]
Ale nie tak nahusto - iba jednu farbu a...akoby si sa splhala hore
Tak to vyzera najlepsie
to chcem aj ja vidieť