Ako vyjadrite tomu druhemu, ze uz by mohol skocit, ze sa ponahlate alebo vam je uz rozhovor pridlhy, nevladzete alebo podobne? Ako milo pocas telefonatu oznamit, ze telefonat je uz pridlhy a uz nevladzete to tahat dalsiu hodinu...
*Priatel si totiz dal nekonecne volania na mna a aj ked mu necham plne priestor na vyrecnenie (t.j. aj 2 hod. iba pocuvam a strucne odpovedam) tak nie a nie skoncit. Uz som mu to aj povedala, ze nase telefonaty/stretnutia su az extremne pridlhe a ze som tu este aj ja. Pretoze co ak som mala cosi na plane alebo sa uz nudim, nevladzem a podobne. No nezabralo uplne, aj tak sa tahaju celu vecnost. On tvrdi, ze preto je tomu tak, lebo ma rad pocuje, vidi, rad je so mnou a nerad sa luci... Vzdy mi chce tolko myslienok povedat, potom to zhrnut, inak zopakovat a pod. :/ Dakujem za vase napadiky.
čo takto nejaký kompromis, ktorý vykryje záujmy oboch strán? predsa len je fajn, že ťa rád vidí a počuje, ale si tu ešte aj ty, ktorej to zjavne prekáža...inak volať spolu každý deň 2 hodiny? nebolí ťa to z toho hlava? :o
musíš ho mať veľmi rada, keď ti vadí aj to že máte dlhé stretká telefonaty ešte pochopím že maš niečo iné na praci a chceš si robiť svoje veci ked tam práve pri tebe nie je.. ale že aj stretká sa ti zdajú pridlhé.. hmm
@karlotiskot nie, ale az tak to nezabera... poviem, ze mam to a to alebo ze chcem sa uz tomu a tomu venovat. On na to zvykne vraviet, pockaj este chvilku, dokecame, daj mi este 15 minut (aspon 10 min) a zas sa to natiahne ovela viac... A nezda sa mi najlepsie mu zlozit, ci proste dvihnut sa a odist.
@bludiacisvetom tak bezne stretka nie (kde sa idem zabavit, proste kamsi do mesta). Naopak, citim sa s nim prijemne, je vtipny a vtedy je to uplne ine... Ale ak to zacnu byt stretka typu moralizovanie - kazanie a sedime na jednom mieste a on sa rozrozpravava, tak kebyze trvaju kratsie ok, ale cele hodiny tiez nevladzem alebo ma uz aj po case nebavia, neviem sa sustredit... :/ tam je to uz na figu, fakt by si mohol viac vsimat, ci uz na druheho to nie je vela, tiez ked sa dvihnem a poviem podme uz, tak to az tak nefunguje a prosi ma, aby som este vydrzala aspon 15 min a ze potom pojdeme (a skusenost je taka, ze tych 15 min naozaj nestaci).
Proste mu povedz že to nejde a papa a ked uz povieš papa, tak myslím, že skrtne a rozlúči sa aj on stoj si za svojím proste, na teba tiež určite nikto neberie nejaké super ohľady a žiješ
ja mam skvely telefon na taketo veci lebo ma vzdy zrusi baterka ale nikdy som nemala problem povedat ze som proste unavena alebo nieco... co sa tyka volania mas to jednoduchsie proste povies ze mas este pracu / ides spat / volaju ta vasi alebo niekto... co sa tyka stretka mozno ho chyt za ruku a postav sa ze podme uz... neviem ci by ta tahal spat keby mu das evidentne najavo ze by si bola rada na odchode ..treba skusat co nanho bude platit...
keď stretko tak normálne pozrieš aký je čas a pomaly cestu nasmeruješ preč lol.. a pri telefonáte "no dobre no, čau".. alebo "no oukej tak budem končiť, čau".. čo je na tom také ťažké?
neviem, ja vacsinou bud odidem alebo zlozim, ak je niekto velmi otravny... ale kamaratom a ludom, ktorych mam rada, normalne poviem, ze sorry, ale prave toto ma nezaujima/mam uz iny program, ale vynahradime si to... atd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
dobre cau..klik..
ale normálne mu to narovinu povedz všetko jak je, veď nemá byť vzťah založený na tom, že si vo všetkom dôverujete a hovoríte?
a keď voláte povedz že už proste tých 15 minút nemáš a hotovo.. keď to nepochopí, tak vážne neviem..
...skoč mu do reči a povedz čo je vo veci