Dnes som prepla na musicbox a hrali tam práve slovenské pesničky...neviem či som už taká fajnová na hudbu alebo to naozaj nemá zmysel....chcela ma tam ohúriť emily s hitom ľúbim ťa, no po pravde jej najlepšia pieseň je tá prespievaná z fontány pre zuzičku
musicbox je shitova stanica...hudobne celkovo nepozeravam ...no slovenska scena? je to nieco ako hnoj az na par svetlych vynimiek co su uz brutalne otrepane a opocuvane sta Elan
mno to maš veru pravdu že je to shitova stanica...ale občas sa aj trafia na celkom slušnu vecičku.. len ma to naozaj zaskočilo že už si hocikto začina spievat a tie klipy.. no hanba producentom...
fakt music box je šitny bleee ..sak tam ludia hlasuju co chcu pustit takze urcite take stare sitne slovenske pesnicky za ne nebudu hlasovat.. iba obcas nejaka starsia abo detska generacia
ja kukam ocko ceska scena.. a teraz jedine slovenske co sa da pocuvat je to twiins i don´t know tak aspon spravili klip normalny aj ked sa hraju na nieco ale sak neva
Novi interpreti nestoja ani za fajku tabaku... Zial... Ja pocuvam len tych starsich, hlavne Elan, Haberu, Zbirku, Nagya... Ale to vsetko suvisi s kapitalizmom, ktory prinasa aj upadok kultury, ale do velkej miery asi aj s nasou slovenskou naturou...
no s tou mirgovou si to trafil..ale všeobecne superstar vytvara dočasne hviezdy...a berkyova..to nekomentujem...ale aj staršie ročniky superstar..koščova atd
kriste to co ta napadlo ze musicbox si zapnut ? to mi stacilo mozno tak pred 3 rokmi akoze ta nasa slovenska scena ze misha, desmod, no name , jasne ze slovensky hh ako drviva mensina, rytmus a neviem este jake mutacie, absolutne to nedobieha zahranicne skupiny..a ak chcem nieco pocekovat z hudobenj sceny jednoznacne MTV mas tam novinky co leti vo svete , a nie take sracky na SR
lindush4 som si len tak prepínala a mám to tak po sebe očko mtv a musicbox a tak som chvilu to pozerala že čo to je za new vecičku a to bol total prepadak... mne sa svk hip hop scéna v celku pači
@11 cosi ja absolutne neviem vydrzat pocuvat sk hh , az na par veci no dobre, ale fakt ked tak radsej us daku ameriku, aj ked celkovo hh nemusim , nie ze by hudba bola az taka zla, nie lebo neiktore songy su v pohodke, skor tie pozy, ludia , retaze , a vies "styyl"
@ladymona ale ved aj to ocko neni az take spatne , ale vcera som si tam u nich cekla daco daky top ten nebolo to az take priserne na par ich songov domacich ale este si pamatam jak u nas chodila DEKA
..ale jednoznacne MTV a este aj VH1 tam idu us take kvalitnejsie, strasie, a fakt ze dobra muzika , MTV skor ma ucel šokovať a ukazat vsetko nove
21 Na MTV hej pimp my riiide , super sweet 16, akoze ja to nahodou doooost rada pozeram rozmaznane detiska co nemaju co robit s tolkymi lovami a hoganovci chodili aj na mtv tusim , aj ta co show ryana shlecklera aj p diddyho daka reality show ci jaka pc
nema cenu hodnotit slovensku tvorbu...............teda aspon nie tych o ktorych hovoris, ja som MB tiez dneska kukala, dojala ma Petra Kepenova.Ludia ako ona sa chcu za kazdu cenu udrzat na scene ale neuveritelne sa tym ponižuju...pretože tvorit niečo take je hriech
keby aj viem spievať tak si zbalím všetky svoje veci a odchádzam niekam do USA alebo kam koľvek inde len nech to nie je SR.. alebo sa stanem spievajucov herečkou...tu sa očividne nedarí slovenským spevákom aj ked vedia spievať.. tu prerazí ten kto ma najviac penazí a zaplatí si obdivovateľov!
musicbox sa nedá počúvať. Najlepšia je VH1. Aj keď sú tam staršie hity, vždy sú ďaleko lepšie počúvateľné ako tieto terajšie... a čo sa týka tých hviezdičiek na musicboxe, tak to sú umelo vytvorené hviezdy, ktoré sa majú ľuďom votrieť do podvedomia... a inak tam nič nenájdeš len rap a šitné skladby...
Coze? Prepacte, ale potom slovensku hudbu poznate minimalne
Na slovensku je mrte dobrych kapiel, len staci otvorit oci a pohnut sa aj niekde na koncert, festival, si pustit radio_fm, pohrabat sa na MySpace alebo Last.fm.
Sice v cesku je to trosku lepsie, ale Slovensko je na tom tiez dobre.
Vsetci hovoria o tom, ake shity idu z radii a telky, no, to je jasne, ze to tak bude, ked pocuvate len shitne radia a telky
a preboha, mayo má pravdu, našu scénu poznáte minimálne, robí sa tu tak neuveriteľne veľa dobrých vecí... však by som vás povodila po koncertoch napadajú mi Tucan, The Swan Bride, Lavagance, 100 múch, Čisté tvary, Diego, Pii Jem..a to som vypísala akože len tie "novšie" kapely netreba sa obmedzovať len na masovo počúvané rádia a TV, pretože tam vždy dávajú len to, čo si masy prosia a kašlú na to kvalitné, ale menej známe.
@0 modra ziara neni ziadny reper len syn bohatych fotrov, ktory si mysli, ze vie repovat! Pritom vobec nevie je to maximalne nepocuvatelne. Takze ho prosim neradte k hip-hop scene
Ale slovenska hudba..co ja viem, podla mna je na Slovensku dost kvalitnej hudby... Hlavne sa mi velmi pacia doterajsi ucastnici CCP: Bystrik, Zuzana Smatanova, Vetroplach..Mischa i ked tu uz nie je moc pocut...a napriklad Puding pani Elvisovej je fajn, Komajota ma velmi prekvapila aka je super, ked som to pocula na Mlynoch..stale mame IMT, Desmod...je toho vela.. nemame sa na co stazovat
No pravdu povediac nejsi na hudbu ani trocha fajnova . Tym chcem povedat ako mierny znalec hudby ze slovenska hudba je dost chudobna , trocha primitivna zo slabym napadom ale niekedy su texty celkom fajn . A to je vlastne jedine co je zaujimave.
sajuri ja si myslim to iste...fakt skor tí starší...tí noví ma vôbec nevedia zaujať...ja som vyznavačkou hip hop-u ale snažim sa mat prehlad aj v inych štyloch.. no a čo tam niekto spominal nejaku horu či čo...ehm...som tichoo...a radšej ako petra cmorika si pustim madonnu a jej začiatky alebo elan... hhh....to je aspon dobre spravene... a čo ste pisali o radiach tak ano, pušťaju to čo si ludia prosia, ale to znamena že to fiči atd...takže tak...dik za prispevky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ja kukam ocko ceska scena.. a teraz jedine slovenske co sa da pocuvat je to twiins i don´t know tak aspon spravili klip normalny aj ked sa hraju na nieco ale sak neva
Inak si myslím, že na SR je v celku dosť slušných kapiel. Možno niektoré nie sú až také známe.
No napríklad. Páčila sa mi hudba akú robili Peha. Či už klasika ako Elán, Desmod alebo aj koncerty IMT smile sú super.
..ale jednoznacne MTV a este aj VH1 tam idu us take kvalitnejsie, strasie, a fakt ze dobra muzika , MTV skor ma ucel šokovať a ukazat vsetko nove
Na slovensku je mrte dobrych kapiel, len staci otvorit oci a pohnut sa aj niekde na koncert, festival, si pustit radio_fm, pohrabat sa na MySpace alebo Last.fm.
Sice v cesku je to trosku lepsie, ale Slovensko je na tom tiez dobre.
Vsetci hovoria o tom, ake shity idu z radii a telky, no, to je jasne, ze to tak bude, ked pocuvate len shitne radia a telky
Trebalo by asi pisat nieco o normalnych slovenskych skupinach do B.Musicu
tu som
a preboha, mayo má pravdu, našu scénu poznáte minimálne, robí sa tu tak neuveriteľne veľa dobrých vecí... však by som vás povodila po koncertoch napadajú mi Tucan, The Swan Bride, Lavagance, 100 múch, Čisté tvary, Diego, Pii Jem..a to som vypísala akože len tie "novšie" kapely netreba sa obmedzovať len na masovo počúvané rádia a TV, pretože tam vždy dávajú len to, čo si masy prosia a kašlú na to kvalitné, ale menej známe.
hlavne taky swan bride, 100 much alebo Puding Pani Elvisovej
ti este nikdy, ale NIKDY! nesklamali, ak ked som niektorych videl asi 5 krat
ja este pridam Nove Mapy, mozno Tomas Sloboda, Polemic, Sako, Ciste Tvary, Richard Muller atd... atd...
je toho VELA!!!
a mozete sa za seba hanbit, ze takto znevazujete slovensku super hudbu
Ale slovenska hudba..co ja viem, podla mna je na Slovensku dost kvalitnej hudby... Hlavne sa mi velmi pacia doterajsi ucastnici CCP: Bystrik, Zuzana Smatanova, Vetroplach..Mischa i ked tu uz nie je moc pocut...a napriklad Puding pani Elvisovej je fajn, Komajota ma velmi prekvapila aka je super, ked som to pocula na Mlynoch..stale mame IMT, Desmod...je toho vela.. nemame sa na co stazovat
A moj osobny typ:U.K.N.D