...no vlastne ja sa nekcem na ništ spýtať..len povedať...že som stráááááášne šťastná...=oP chalan...mimochodom som si myslela že velky jebac este nikdy nemal babu..ja ho kcem!!
Tak toto uz presahuje setky medze. KED SA NECHCES NIC PYTAT TAK MAS BLOG KRAVA SPROSTA! Uz vam nacisto jebe s tym bezmyslienkovytym zakladanim diskusii?? Tusim sem prestanem chodit lebo toto uz nema vyznam. KRISTA!!!!!! Takto ma vytocit pri uceni matiky, to tu este nebolo! Limity a Cauchyho vety na VAS!!!!
A to som bol mierny! Taylorovu vetu a Integralne kriterium si nechavam na spesl pripady! Inak este mam Lagrangerovu vetu, Rolleho vetu, Newton-Leibnizovu, Weierstrasserovu, Formatovu, Riemanovu, Abelovu vetu v rukave, tak pozor!! A limitne kriteria ani nehovorim!
majlos!: preco tak beries vazne vsetko co sa tu pise? ked ta vie toto vytocit, tak potom nechcem vediet radsej ako ta vie vytocit nieco v reali, vsak sa na to vyser, co sa tu pise, nenadavaj, nemrhaj skaredymi, setri si ich ked ti nieco spadne z ruk alebo nechytis autobus, ale ani vtedy by sme nemlai take hovorit, ja to robim, priznam sa, ale net a birdz mi nestoji za to, aby som si tu pilila nervy DD skor ako relax, taketo veci ja ignorujem, reagujem len vtedy, ked mam velice zvysene dobru naladu a mam chut provokovat druhych, co je raz za uhorsky tok
Tommyhot - aj ja som na výške, študujem manažment a takisto preberáme na matike limity V podstate sa opakuje všetko z gympla okrem finančnej matematiky
Tommyhot: VS matika je bordel, sracky, humus! 10 stran A4 teorie za 90 min preberieme na prednaske... takych prednasok je 13 :/ tak je to dost nahovno cele...
Tommyhot: tak to neviem o jakej skole hovorila lebo na cvikach sa pocitaju len priklady a na skuske mas hodinu na priklady a polhodinu na teoriu.. To mi pripomina ze este nemam skusku z matiky spravenu a mal by som sa ist ucit kedze v aprili opravny.... SHIT
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
S parcialnymi diferencialnymi rovnicami by ju bolo treba zlatat!
Bol si primakky! Taketo individua si nezasluzia nic len s transverzalnou homoklinickou orbitou po hlave!
Homologicke grupy na ne! Lebesguove a Stieltjesove integraly! Rozjebat im hlavu s konvergenciou podla stredu postupnosti Fourierovych polynomov!
A na najzatatejsie pripady linearne diferencialne systemy, krivkove a plosne integraly, nevlastne a parametricke integraly, vetu Liouvillovu, vetu Morerovu, vetu Greenovu, vetu Stokesovu, Stirlingov vzorec a Laurentov rad!
Xeno: Sorry, ale bol som vytoceny tak som len takto slabo na nu.
Majlos: Mno limity su zaujimawe, akurat ze neznasam tje grafy a o deriwaciach ani nehoworim..