s vankúšom a žabkou pod hlavou a vždy musím niečo objímať.. ke´d som doma, je to plyšové srdiečko a keď u priateľa, tak napočudovanie to nie je on, ale plyšová včielka... z tohto asi nikdy nevyrastiem
Ľahnem do postele so štandardnou nočnou výbavou, pričom ma občas napadne niečo na spôsob: " Ako si ustelieš, tak sa vyspíš " A pokiaľ sa dostanem k spánku počas dňa, tak nepožívam vankúš na podopieranie hlavy ale ho jednou rukou objímam o hrudník... Takže asi toľko.
Veľký vankúš,malý vankúš a tiež musím mať vyvetrané, najlepšie je otvorené okno ale keď sa ti tu začne premávať 5 kombajnov za sebou tak ho radšej zatváram. A väčšinou objímam paplón a roh mám pod hlavou
cez leto - otvorené okno, pokiaľ neprší, ľahká prikrývka a vankúš a nejaká nočná košeľa, ak mám oholené nohy, ak som čerstvo okúpaná, tak saténová košielka, ak nie, tak nejaké tričko na ramienka a pyžamové nohavice
cez zimu - okno zavreté, teplé pyžamo, tielko, ponožky, jedna deka podomnou, jedna deka na mne, prikrývka na mne, vankúš, ak mi je extrémna zima, tak aj teplý župan + ďalšia deka
leto + zima - môj oválny vankúš, ktorý objímam, prípadne pri zlej nálade veľký plyšový zajac a pri extrémne zlej nálade (neviem, či to pochopíte a či to dobre vysvetlím) jednu stranu prikrývky priľahnem, druhú obmotám úplne silno okolo seba a vtedy mám pocit akoby ma niekto objímal
kedysi som spávala s plyšovým psom, ale ten je už v takom úbohom stave, že teraz len pekne sedká pri posteli
ja sa nedokážem vyspať na inej posteli ako na mojej,
Spím na ortopedickom madraci a takom úžasnom vankúši , čo keď sa stlačí tak sa opäť nafúkne , a že vraj ho používajú aj astronauti , keď letia do vesmíru
@sisssa081 vyhovuje, ale nie počas celej noci, je veľký na to, aby som ho objala a a ešte mala aj prekrížené ruky aj ja som spávala so psom, ale potom prišlo moje krsňa a privlastnilo si ho, práve v čase, keď som nebola doma(vraj len kým sa vrátim za dva mesiace) a obľúbilo si ho presne tak ako ja a spáva s ním teraz on
malý vankúš, väčšinou na bruchu, alebo v objatí s priateľom. Niekedy odhodím vankúš, pretože aj taký malý sa mi zdá byť akosi veľký. takže pre mňa nieje žiadnym problémom, ak mi ten vankúš chýba
2 perové vankúše (aj keď jeden je dosť tenký, až mám občas pocit, že tam nie je na ňom jeden veľký vypchatý molitanom a ešte jeden malý. (oco mi hovorí, že ja pri spaní neležím, ale sedím
Aj teraz v lete spím s hrubým perovým paplónom, ale nezakrývam sa ním, ale objímam ho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
priateľ nevyhovuje tvojím požiadavkám?
cez zimu - okno zavreté, teplé pyžamo, tielko, ponožky, jedna deka podomnou, jedna deka na mne, prikrývka na mne, vankúš, ak mi je extrémna zima, tak aj teplý župan + ďalšia deka
leto + zima - môj oválny vankúš, ktorý objímam, prípadne pri zlej nálade veľký plyšový zajac a pri extrémne zlej nálade (neviem, či to pochopíte a či to dobre vysvetlím) jednu stranu prikrývky priľahnem, druhú obmotám úplne silno okolo seba a vtedy mám pocit akoby ma niekto objímal
kedysi som spávala s plyšovým psom, ale ten je už v takom úbohom stave, že teraz len pekne sedká pri posteli
A nielen bez neho.
Byť tvojou spolubývajúcou sa prikrývam a včas obliekam aby som ťa.. hm neznervózňovala.
Musela by som. Aby ti oči nevypadli.
Spím na ortopedickom madraci a takom úžasnom vankúši , čo keď sa stlačí tak sa opäť nafúkne , a že vraj ho používajú aj astronauti , keď letia do vesmíru
Aj teraz v lete spím s hrubým perovým paplónom, ale nezakrývam sa ním, ale objímam ho