no hádam tiež tak nejako ako @4 . nebudem preháňať, samozrejme sa výnimky nájdu, ale podľa dlhoročného skúmania je ich také malé množstvo, že to znižuje pravdepodobnosť dakde k nule a preto je neefektívne sa tým vôbec zaoberať
na internete mi to napise, na diskoteke/party so mnou tancuje, popripade niektori pozvu na nieco, pozera sa, obzera sa, chce sa zoznamit, usmieva sa na mna atd. ... nie je take tazke to odhadnut ... ale nestava sa to az tak casto, nechodim velmi na diskoteky a tak... a pocas bezneho dna som nenapadna myska, takze je mala pravdepodobnost...
čosi medzi @4 a @12 pri tých pár svetlých výnimkách si väčšinou myslím, že preháňam, že hľadám niečo, kde nič nie je, že to len ja som taký introvert a preto sa mi zdá divné, keď sa takto niekto chová alebo, že určite balí každú a nič to preňho neznamená a šťastne si žijem ďalej, kým nepríde ten šok najlepší bol jeden, čo mi nikdy nepísal, nevolal ma von, stretli sme sa maximálne raz za mesiac, aj to v skupine a mal sa ku mne akurát, keď sa opil, no dojdite na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
alebo mi nadava