Lenže mám taký jeden problém..Chceme spraviť ožieračku. Myslím, že to je celkom fajn (nie síce úplne vhodné k môjmu veku, ale veď raz za čas neuškodí) Plánujeme spraviť opekačku, miesto máme(dosť ďaleko od civ
Normlane alkac preistotu s niekym kdo ma 18, hudbu tak tu moze byt mensi problem s elektikou, ale tak ak vam staci hudba s nootebooku tak to je potom fajn a vyzdoba no to uz je len navasej kreativite, ale moc by som to asi nedaval, max dake obcerstvenie, vsak komu budee zalezat na vyzdobe preca
@ork92 v 12tich.. ale pochopil som,ze opijat sa nema zmysel..
a nie som moralista,len treba ukazat mladezi,ze zabavit sa da aj bez alkoholu..ze alkohol je zly..
ale nech sa opiju,nech maju otravu alkoholom,nech si odskusaju co je to vyplach zaludka,v tom horsom pripade..v tom lepsom nech vedia ake to je na druhy den ked maju krce a bolest zaludka..
nech sa paci..uz sa tesim an dalsie forum..co je dobre na opicu? boli sme oslavovat 14tku mojej kamosky.. alebo asi som tehotna lebo som sa vysukala s chlapcom na kamoskinej oslave.. ..
chcem mať deti, naozaj. aby som z nich mohla vychovať normálnych zdravo mysliacich ľudí. a naivne dúfam, že je takých indivíduí jak ja viac, aby sa moje deti nemuseli dávať dokopy s takouto pokazenou napodobeninou človeka.
ožieračka opekačka a oslava sú kurva veľké rozdiely ... ale ak chceš spraviť opekačku čo tam dopiči chceš zdobiť? jebneš konfety na strom? ak máš chatu je to iné ...
my sme si spravili hawaii párty investícia cca 300-400 € dokopy
To čo to tu vyrastá preboha?? Mám 14, a sám som z Vás zhrození... V živote som nebol opitý, nefajčím, nedrogujem..... iba sa venujem svojím zaľubám karate, kickboxu atd......... neviem, či som staromódny, ale nemali by ste sa venovať radšej svojim záľubám? alebo preboha dievčatá naháňajte chlapcov, alebo chlapci dievčatá len nepite, nefajčite.... mám pocit, že tento svet nedopadne veľmi dobre
dievca teraz si sa pekne strapnila sa uvedom, chcete sa v trinastich ozierat a pytas sa aku urobit vyzdobu na tu "ozieracku" ??? ze trooosku trapas no.. ja nemam slov proste..
Ja viem, že som dieťa, ale úprimne poviem, že patrím medzi tie individuá, ktoré fajčia a pijú..Ja nehovorím ožieračka, to je trocha prehnané slovo..Stačí mi asi tak jedna flaša a to pre všetkých..Nerobte z toho takú vedu ani vy ste neboli anjelici
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
plz
a nevrav,ze nic sa nestane,budeme na seba davat pozor..vzdy sa nieco stane,to je vzdy tak..
na alkohol mas cas,a ked budes mat na to vek tak si uvedomis,ze zabavit sa da aj bez alkoholu...
@3
@4
kofola a vinea vam myslim ze plne stacia a na opekacku vonku je uz podla mna zima :/
a nie som moralista,len treba ukazat mladezi,ze zabavit sa da aj bez alkoholu..ze alkohol je zly..
ale nech sa opiju,nech maju otravu alkoholom,nech si odskusaju co je to vyplach zaludka,v tom horsom pripade..v tom lepsom nech vedia ake to je na druhy den ked maju krce a bolest zaludka..
nech sa paci..uz sa tesim an dalsie forum..co je dobre na opicu? boli sme oslavovat 14tku mojej kamosky.. alebo asi som tehotna lebo som sa vysukala s chlapcom na kamoskinej oslave.. ..
ožieračka..ach deti.
chcem mať deti, naozaj. aby som z nich mohla vychovať normálnych zdravo mysliacich ľudí. a naivne dúfam, že je takých indivíduí jak ja viac, aby sa moje deti nemuseli dávať dokopy s takouto pokazenou napodobeninou človeka.
my sme si spravili hawaii párty investícia cca 300-400 € dokopy
» www.birdz.sk/webka/heatrow/a...
inšpiruj sa ... ale myslím že je to kravina čo teraz dávaš
krok 2: otvorte si s kamoskou svoje flase, zablahozelaj jej a na ex vypite polovicu flase
krok 3: YOLO
inak tá vinea je super nápad!
mam 14 a ani by ma nenapadlo vymyslieť takuto blbosť ,niektorí ludia su strašne primitivni
@ork92 opila som sa prvý krát až v 17tich a vôbec nemám pocit, že by som o niečo prišla
@ork92 @8 asi tak..
@tomias oni na to sami pridu časom že je zlý