Nieee, jemu nic ako fotosom a pribuzne neodporucajte! ja som videla ako v tom robi ( btw a moja webka sa vam paci? vidite obidve ovecky alebo len jednu? )
ze lol.. takze i takto sa da dvihat tajne cislo..
tak nech sa dari.. a co sa webky tyka.. nevravim ze je nadherna.. a nevravim ani ze je zla..
v podstate je to taky priemer.. hlavne je problem v tom, ze mi pripada fadna.. ak by bola niecim zaujimava, tak nic nevravim..ale ked som klikol na nu, tak som si nepomyslel ani wau... ani zaujimave..ale "to co "
nie je dolezite aka webka ale aky fejs je na nej Takze ja by som si dovolil povedat ze na celom lamerskom birdzi niet krajsieho cloveka ako mna btw zachvilu je den narcisov... ocakavam gratulacie a vela kvetov k sviatku dakovat nemusim ja prosto viem ze som uzasny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A ja nie som narcis, ja som tulipán
A moja ja aká?
A moja je aká?
A moja ja aká?
A moja je aká?
A moja ja aká?
A moja je aká?
tak nech sa dari.. a co sa webky tyka.. nevravim ze je nadherna.. a nevravim ani ze je zla..
v podstate je to taky priemer.. hlavne je problem v tom, ze mi pripada fadna.. ak by bola niecim zaujimava, tak nic nevravim..ale ked som klikol na nu, tak som si nepomyslel ani wau... ani zaujimave..ale "to co "
@trtken nie,niet krajsieho,moj spoluziak tu neni Vies on je "peknot" tak ho volame seci,aj cela skola....on je "najkrajsi"