rano sa v pohode zobudim (casto pred budikom na 5:20), v pohode si ficim, pridem domov po 11-12 hodinach mrtva a lahnem spat, pospim si 2 hodinky, ficim zase a idem spat o 22-23
Ako kedy niekedy vstanem lahko, inkokedy tazko ale tak po hodine sa dam do poriadku a je to a ked som nevyspaty nednoduho sa snazim ist v ten den skor spat.
Ráno som vždy unavený a všetko záleží od toho aký mám deň v škole.. Ak som celý deň ticho a len ležím na lavici a "spím" tak keď dojdem domov idem si zdriemnuť alebo idem na PC.. a ak sa cez deň v škole s niekým bavím alebo je telesná tak sa preberiem a potom jak dojdem domov ta si idem zahrať basketbal a vydržím potom byť ešte hore aspoň tak do 1 rána
Rano vstanem lahko. Teda ako kedy Ale väcsinou je to v pohode. Cez den dost cestujem, tak oddychujem vo vlaku. Ked pridem domov, nemam potrebu dat nejaky poobedny spanok. @3
Vstanem, nevnímam pokiaľ sa nenaraňajkujem, v škole je to v pohode, aj keď idem von dlho vydržím, ale akonáhle prídem domov, či už sú 4 alebo 10 hodín večer idem do postele a spím do rána (uplne teraz rozmyslam ci vypnem notebook alebo ešte zvládnem pozerať seriál
Ráno idem umrieť, teraz je to lepšie, keď je vidno aj v skorších ranných hodinách, v zime nula bodov. Málo spím (ja veľa potrebujem , v škole som unavená na prvých hodinách, ale potom bežne fungujem do takej 10-11, potom ma pomaly vypína ak nič nerobím.
A asi dva či tri krát som si pospala poobede. Už nikdy radšej, potom nie som schopná spraviť absolútne nič a cítim sa cca ako ráno.. Je to príjemné dať si šlofíka, ale vstávanie eeee..
ráno mám plno energie, poobede to klesá a večer padám unavená do postele. ale! je to prudko rôzne, záleží od toho, čo presne robím, ak sa venujem niečomu čo ma baví, tak mám energie aj o druhej ráno habadej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A vecer od osmej do druhej rano dajme tomu ma ide urvat, lietam po byte a neviem, co so sebou, uplne bez ohladu na to, ci som posledne dva dni spala.
ad @3
A asi dva či tri krát som si pospala poobede. Už nikdy radšej, potom nie som schopná spraviť absolútne nič a cítim sa cca ako ráno.. Je to príjemné dať si šlofíka, ale vstávanie eeee..