Zasnúbená som. A aj dlho budem. Na svadbe sme dohodnutí po ukončení mojej výšky na ktorú ešte len v septembri idem. Prišla by som o 300€ mesačne (sirotské + výživné) a to by bolo na hovno. Ale chystáme veľkolepú svadbu na Tomášovskom kaštieli a šaty chcem ako princezná :3. Keď už musíme tak dlho čakať, tak nech je aspoň na čo
@ajsha No neviem ako to bude, isto prispejú aj rodičia na svadbu , aj moji, aj snúbencovi, ale nerátam radšej s ničím a potom budem príjemne prekvapená keď tak
tolko nas je nezadanych? a mne osobne to veeelmi vyhovuje, praveze ja som ten typ cloveka, co si nevie predstavit mat vobec niekedy vztah, mala by som stale pocit, ze ten dotycny by sa za mna hanbil
@sypomka Myslím že ked niekoho miluješ nemáš sa za neho hanbiť. Nechcela by si mať napr. v niekom oporu, spoľahnúť sa na toho človeka, mať rodinu, deti ? Chceš byť sama? Niekto je ten typ, že skôr taký samotársky ale je pekné že má ťa kto chrániť a je s tebou
Som zadana vyse 4 rokov a este par rokov si na zasnubenie pockam, chceme sa zobrat po VS, ale som toho nazoru, ze svadba ma byt do roka a do dna,fakt nechapem aky to ma zmysel byt 100 rokov zasnubeny a potom sa niekedy vziat..
@sheily Tak neviem prečo ale dnes ako hovoríš ľudia sú sto rokov zasnúbení a potom sa oženia. Niektorí nečakajú na skončenie škôl no a niektorí asi ako ty.
@ajsha ja skor narazam na to, ked napr ludia vedia ze sa skor ako o par rokov zobrat nemozu z hocijakeho dovodu ci uz vek alebo financie, ale zasnubia sa o 5 rokov skor aby boli cool proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Závidím ti že si taká odvážna. Ja by som asi stále hľadala pomoc u rodičov
@Zelinka láska musí prísť sama
To fakt? Veď, tak si o ňom básnila a pod.