Mate niekoho radi na birdzi,ako človeka-osobu? Ci je tu pre Vás niekto sympatický? Niekto, o kom si myslíte že je to dobrý človek? Nejaký netový kamarát z Birdzu?
Píšte len o tých ktorý nie sú vaši kamoši aj v realite.
u niektorych su to sympatie,netove kamaratstvo,o niektorych si myslim ze su to dobry ludia,s niektorymi si pisem velmi malo,s niektorymi viac,nebudem to rozoberat ze kto a ako, casto sa mylim v ludoch a mozno si to vsetko len namyslam...
kedze chcete pocut len tych ktorych v skutocnosti nepoznam nemozem sem napisat mojho milacika @nynderku ale inak mam strasne rada @fxx a sympaticka mi bola aj @lvanka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A tych co poznam, vsetkych lubim
Na všetky otázky mám jedinú odpoveď - @orfea2
Potom na individuálne:
Mate niekoho radi na birdzi,ako človeka-osobu? @plarika @sisska @romyy @miliamko
Ci je tu pre Vás niekto sympatický? @krutafunebracka innocent: ale ja za to nemôžem, je to tak ) @arwen555 @hajzelbaba @helusiq innocent: ) @pimeys @xtheblackfatex @sisska @stmortiis
Niekto, o kom si myslíte že je to dobrý človek? @plarika @sisska @hajzelbaba @pimeys @arwen555 @galladriel @romyy y @miliamko @depropex @hawran ( ) @krutafunebracka
Nejaký netový kamarát z Birdzu? Všetci
u niektorych su to sympatie,netove kamaratstvo,o niektorych si myslim ze su to dobry ludia,s niektorymi si pisem velmi malo,s niektorymi viac,nebudem to rozoberat ze kto a ako, casto sa mylim v ludoch a mozno si to vsetko len namyslam...
@deadlyliving , @jimmycrow , @darklady666
a ku všetkým z nich si dovolím priradiť jedného smajla-
ale fajn ľudí je tu veľa. ale som taká lenivá, že sa mi ich nicky vypisovať nechce
inak povacsine poznam aj osobne, kamarati moji a tak
tak ja ich mám veľa a vypisovať ich sem? načo,ja aj tak viem,ktorí sú to a oni to vedia asi tiež,..
a ja teda @koka @tuba @deyna @mayo
a pre @chaoslady tu mam bonus ... vsetky baby co su tu
Ja mozem mat pre teba aj bonus v realite, takze moc by som neskakala...
aa potom len cisto cez net je to @fxx