oslava mojej 18-tky bola úlet... všetci sme mali tie čiapočky papierové na osoch červené nosy a behali sme takto po meste ovešaný balónmi nemohla chýbať ani mega krabica kde bol môj darček... ke´d sme boli v palacinkárni klaun všetci si nás fotili väčšina ľudí si mysleli že sme z nejakej organizácie a deti od nás pýtali balóny
18 rokov som mala minulé leto, samozrejme, že som najprv riadne oslávila s kamarátkami v meste, ale viac sa mi páčila oslava s priateľom...večera, krásna letná noc, zaplávali sme si vo vode, mali sme pre seba sami taký "romantický kútik v prírode" a potom sa nahí rozprávať do druhej noci v aute..najkrajšie narodeniny, HAWK
Bolo to akurát cez debatný turnaj... a bola to pre mna najlepsia oslava. hned rano mi spoludebaterky doniesli detske sampanske a tiramisu, cely turnaj mi niekto gratuloval a tesne pred dvanastou v noci mi On zaklopal na izbu a boli sme spolu do piatej rana, len tak sme sedeli v objati a rozpravali sa.
hmmm...nedávno som nad tým rozmýšľal a nevedel som si spomenúť dosť dlho...potom som si spomenul, že ma kamoš skoro do hlavy trafil vzduchovkou ináč hardcore party
na Koniec sveta v Pekárni v Nitre super koncert, fľaša schovanú v nejakej šumine a skončili sme na pešej v NR a tam práve otvárali nejaký BIO obchod a vybehli odtiaľ na nás s vianočným punčom a jednohubkami, fotili sa s nami a my už takí všeliaki potom sme si vyspevovali a tancovali po celej pešej úplne TOP!
dobre pil som od 1.1. až do troch kráľov a ešte si pamätám že aj čo absolut kurant, absolut vodka bez príchute, domáca marhuľa, domáca čerešňa ,dáke maďarské víno 5l demižón biele, kopaničiarska slivka a dobojovali sme pri fernete stock citrus a ešte som aj fajčiť začal odvtedy som taký alko týždeň nemal už
boli sme vecer v parku 3 kamaratky, mali sme vodku s dzusom. sla som si do krikov odskocit, medzitym prisli fizli zistovat, ci tam nahodou nechlastame zobrali nam obcianske a svietili baterkou do ksichtu. jedna kamoska musela fukat, lebo este nemala 18, ale nic nenafukala
tak to bolo take prve uvedomenie si, ze uz mozem pit kolko chcem a nic mi nemozu
a potom sme sli v lete stopom na hodokvas; hoci to nebola priamo oslava, bolo to prvykrat, co mama dovolila tam ist/aj ked o stopovani dodnes nevie, mysli si, ze sme sli vlakom/, pretoze uz som bola papierovo dospela bolo to dobrodruzstvo, stopovat cez celu republiku
pila som alkohol postupne podľa nápojového lístka ...potom ma kamarátka odprevadila domov a dve hodiny sme sedeli u nás v chodbe na zemi a otvárali fľašu minerálky...
2 fľaše tequily a plný ruksak citrónov a rozsypanej soli, súkromný koncert kapely mojich kamošov pred starými rockermi, prebdená noc v skúšobni, kde sme dookola hrali Come as you are, rozladili basu a počúvali Permutation, nočná misia po dve punčové guličky do nonstopky, oblial nás záhradný ostrekovač, výlet do Rakúska na blší trh o piatej ráno, východ slnka a veterné mlyny, Crash bandicoot do ďalšieho rána
Celý deň v znamení Hurá, už mám 18, vykríkla si od radosti....(aj také tričlo som dostala ^^)
sedeli sme na obrubniku kusok od parku, dali pivo, s ludmi ktorych som potom roky nevidela, asi uz neuvidim... chvilu, hodinu, potom domov.. lebo na druhy den pisomna maturita z nemciny..
oslavovlai sme u kamaráta na dome štyri 18ky, takže tak.. no ale musím povedať že u toho kamaráta som zažila milion lepších žúrok me to moc plánovali asiže, vznikli nejaké konflikty a tak, ale v podstate fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
darcek (istu ciastku na mobil) som dostala uz asi mesiac dopredu, aj mobil som pouzivala na narodeniny uz, cize 18tku som vobec neriesila
boli sme vecer v parku 3 kamaratky, mali sme vodku s dzusom. sla som si do krikov odskocit, medzitym prisli fizli zistovat, ci tam nahodou nechlastame zobrali nam obcianske a svietili baterkou do ksichtu. jedna kamoska musela fukat, lebo este nemala 18, ale nic nenafukala
tak to bolo take prve uvedomenie si, ze uz mozem pit kolko chcem a nic mi nemozu
a potom sme sli v lete stopom na hodokvas; hoci to nebola priamo oslava, bolo to prvykrat, co mama dovolila tam ist/aj ked o stopovani dodnes nevie, mysli si, ze sme sli vlakom/, pretoze uz som bola papierovo dospela bolo to dobrodruzstvo, stopovat cez celu republiku
zaujimalo by ma, ako si pocinas v roznych sferach zivota
babka mi urobila taku faaaajn tortu a drahy mi doniesol kvetinky a darček..
Celý deň v znamení Hurá, už mám 18, vykríkla si od radosti....(aj také tričlo som dostala ^^)
a uplne super bolo