posledny rozchod...zle. velmi zle. naozaj VELMI zle. tam to bolo postavene na tom ze som zistla vsetko az po tom ako sme sa rozisli a bolo mi z toho kvalitne napicu...dlho.
no tak v jeden dvodnovy som sa rozrevala v skole a sadla si na chodbu pred triedu, vecer som potom revala v bare a behala si utierat roztecenu maskaru na wc... a potom mi doslo ze som krava a snazila som sa to dat zase dokopy.
a dvojmesacny bol fajn, slzy prisli ked som dostala zamilovanu pesnicku ktora mi mala byt venovana na vyrocie
no prvy rozchod bol zo vsetkych najhorsi. pretoze som bola prilis nezodpovedna, hlupa, zavisla na drogach, trpela depresiami a on nebol ochotny, bol slepy a prilis zamilovany aby sme si mohli pomoct nazvajom. a nejak sa nam laska pomrvila medzi prstami na prach... z nej sa stala nenavist a bolo tomu tak donedavna, co je dobrych 8 rokov spat. doteraz to boli, ale uz nie je cesty spat.
veľmi ťažko som sa zmierovala s tym že je buzrant...tak ja za nim dojdem a pre jeho domom sa tam zalizuje s chalanom no tak ma vystewlo,som s an päte zvrtla a nasrata osdišla preč...
dosť tragicky..no preto že bol odomňa o 4 roky starší, mali sme iné názory na život, robil mi stále starosti a chcel niečo viac veľmi skoro..požiadal ma o druhú šancu a ja sprostá som mu ju dala..no a v lete minulého roku žiadal o tretiu ale už bolo neskoro..našla som si úžasného chlapca, ktorému sa nik nevyrovná z mojej strany
Tak samozrejme, záleží aj od toho, s kým. Z jedného rozchodu som sa nevedela spamätať vyše roka, a to vzťah trval tri mesiace.
Ten posledný rozchod bol mierumilovný, kvôli nedostatku času a iným veciam, do ktorých vás nič, a prežívala som ho tak typicky. Chvíľu mi bolo smutno, že som to musela urobiť, potom som si povedala, že však život nekončí, zistila som, že sme si to povedali obidvaja a že nič sa nedeje, okamžite mi bolo lepšie a teraz si užívam, čo prinesie život a občas si na to v dobrom spomeniem, že nám aj tak spolu bolo veľmi dobre
to myslíš vážne? fúha tak toto je ešte horšie ako keby sa olizoval s inou babou,to by si mu teoreticky mohla nejako odpustiť,ale keď mal inú orientáciu tak s tým už fakt nič nespravíš.dúfam že sa mi toto nikdy nestane.asi by som sa smiala a plakala naraz
Hmmm rozchod vo vzťahu s babou, ktorou som fakt, že lúbil...uričte nebol lahký. Minimálne prvé týždne ma to hrýzlo, štvalo.....ten príval myšlienok každý večer... mi dával zabrať...Nakoľko som chybu spravil ja, o to boli tie výčitiky svedomia ostrejšie...
Človek sa však dokáže zmieriť so všetkým, dosť záleží na psychike a vyrovnanosti....Prebolelo to a zostali sme nerozluční kamoši, čo je dôkaz toho, že nevydarený vzťah nemusí končiť nenávisťou...
Ja som sa rozišla s chlapcom, lebo som ho podviedla keď som bola opitá (viem, neospravedlnuje ma to) a bolo mi neskutocne zle, 4 mesiace som vkuse plakala, nechcelo sa mi ani zit...ale potom sa mi ozval, ze bezo mna nevie byt...a teraz si uz davam vacsi pozor a nepijem, len s mierou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a dvojmesacny bol fajn, slzy prisli ked som dostala zamilovanu pesnicku ktora mi mala byt venovana na vyrocie
okrem toho posledného ale to nebol môj frajer
a neprezivam....
Ten posledný rozchod bol mierumilovný, kvôli nedostatku času a iným veciam, do ktorých vás nič, a prežívala som ho tak typicky. Chvíľu mi bolo smutno, že som to musela urobiť, potom som si povedala, že však život nekončí, zistila som, že sme si to povedali obidvaja a že nič sa nedeje, okamžite mi bolo lepšie a teraz si užívam, čo prinesie život a občas si na to v dobrom spomeniem, že nám aj tak spolu bolo veľmi dobre
to myslíš vážne? fúha tak toto je ešte horšie ako keby sa olizoval s inou babou,to by si mu teoreticky mohla nejako odpustiť,ale keď mal inú orientáciu tak s tým už fakt nič nespravíš.dúfam že sa mi toto nikdy nestane.asi by som sa smiala a plakala naraz
Kvôli jeho nevere plus nejaké ďalšie škaredé veci...
Človek sa však dokáže zmieriť so všetkým, dosť záleží na psychike a vyrovnanosti....Prebolelo to a zostali sme nerozluční kamoši, čo je dôkaz toho, že nevydarený vzťah nemusí končiť nenávisťou...