Ja som k nicku murcatko prisiel tak, ze som si s dobrou kamaratkou pisal, a ona mi zrazu povedala, ale murčatko... a ja že prosím?? a v ten den som objavil aj birdz, tak ako nick ma nenapadlo nic ine ako murcatko... a kedze som predpokladal, ze sa
hehe ja cistov nahodov idem zacat hravat cod4 napisal som si nick ice venturra zvieraci detektiv a ja že bude to ošuchane dam tam že inventúra mno a stoho inventura vzniklo že in_v3nTuRRa mno ale cod4 ...ked som sic el pridať clan tak .:mA:. (www.moonarmy.eu) tak by mi nevysloc ele meno ciže in_ slo prečo a bolo zrazu .:mA:.v3nTuRRa mno a potom mi na TS(team speaku ) žačaly tak hovoriť slengovo že venty tak som si nehal nick že v3nty akorat som bol prvak nastrednej a tak si anto zvykly volaju ma v3nty alebo posmešne že ventyl No a na keci mam nick stocky333 tomi vymyslel solužiak trefne mojmu prezvysku ktore obsahuje slovo že štok takže tak mnoa registroval soms a tam ako v3nty tieš ale zabudol som heslo tka pouzivam stocky333 a teraz už ba v3nty alebo venty
tak...ked som ešte nechodila s mojim miláčikom tak niekedy v oktobri 2007,ked som po ňom mohla len túžiť mi posielal hudbu mno a nejak tam bolo good charlotte a ja som porebovala na pokeci nick, na ktorom by som sa vykecala a nik iný by ma nepoznal a nevyrušoval.Proste inkognito a kedže charlotte, bolo obsadené, tak som si dala charlottkkaa...A nejak som si hoo dala aj na birdzi teraz
mnno ja ani neviem ako,nejako na pokeci som si davala ze zuzanne,ale to bolo obsadene(ani neviem preco prave zuzanne a nie ze zuzana alebo zuzka,ale povacsine mam teraz nicky uz zuzacka ) mno a potom mi prischlo aj to cislo..112..haha,az teraz vidim,ze je to vlastne ako cislo na prvu pomoc..112 joop
kedysi pred 9rokmi bezal taky kresleny serial, dvaja tukani detektivi, Zippy a Zac... a ma kamarát začal volať zippy...a to mi ostalo dodnes...obcas to znami obmienaju, zippy,zipper,zipperino,zipo, a podobne variacie... takze tak...modifikacia prezyvky
NO takze ja som rozmi slala ta mi prislo na rozum ............ladydoda..........lebo..lady gaga je moja oblubena spevacka a prezyvka doda mi prislo od mojej ucitelky 2.rocnika ..xD...ma volala dodka ..XD no teraz ma tak vola ju aj v skole tak ma to naapadlo :::: DD
Moanka pouzivam vsade.. ..je to akasi skomolenina mojho mena "romana"....prisiel na to synovec ked mal zhruba dva roky a nikdy mi nepovedal inak ako moanka...odvtedy mi to ostalo.. ..synovec ma uz sedem rokov ale moanka som prenho stale..
syssa- lebo ma prezyvaju sisa a s Y lebo ho nenavidim a dvomi S ...no to newiem ale urcite nie preto ze by som mala sklony k nejakym skupinam ..chapeme sa
@murcatko ale to nebola vycitka, ospravedlnujem sa ak to tak vyznelo, ja len ze keby niekoho zaujimalo, tak si moze pozriet aj tam (ale tak medzi tym este bola jedna taka diskusia(A) ) Ale nie vazne, fakt som nehcela aby to tak vyznelo.
My sme raz na základke, na litike čítali niečo a tam bolo spomenuté, že „funebrák“ a učka potom hovorila, čo to znamená a mne sa to ňák zapáčilo, tak som si to neskôr dala ako titul a potom neskôr k tomu pribudlo „krutá“, len tak, z prdele, aby to malo šmrnc , to keď sme s kamarátkou zakladali „sektu“, inšpirované Claudy6666. Samozrejme nie naozaj, len sme si robili srandu.
@azizi predsa ja som to ako vycitku ani nezobral ale tolko uistovania sa, ze si mi neukrivdila, som este nezazil bolo to od teba velmi mile, a uplne si to zavrsila tym, ze si sa ma zastala
jeeminecku ty mas u mna tolko pozitivnych +! a to ta ani nepoznam (mas peknu webku )
Z mena Althea... ziskaneho za zvlastnych okolnosti, a stalo sa akoby mojim druhym menom aprezyvkou //malokto ma vola uz Zuzana // a prirodzenym sklonom k sebalaske som toto meno zdrobnila ale je mojou nalepkou ... mam ho rada
Ja som túto šlahnutú prezývku dostala v kúpeľoch, kde ma tak raz prezval jeden chalan, ktorého som neznášala...a potom som o tom povedala doma kamoškám...tak sa to uchytilo voľáko...no čo už... ..
Hm ... no ...mala som obyčajny nick s menom ...a chcela som zmenu a tak som rozmýšľala a rozmýšľala....a tak som si prezerala slovnik anglicky ..aa tam mi padlo ze skeleton ...a sa mi to pacilo ... a tak ked som si isla robit nick ma to napadlo ..tak som si tam dopisala koncovku KA a dala 29 ako den narodenia
Prv som chcela aby tam bolo moje meno.No ale nakoniec som to zmenila pretože stále ked som si dala niečo s mojím menom niekto to už mal .Tak som rozmýšľala a napadlo ma madlygirl -šialené,bláznivé dievča
akozee vymyslala som meno pre buducu imaginarnu upirku a hladala top 100najpouzivanejsich mien od roku 1920...najprv tam bolo lillybel asi okolo 1940-50 a tak neskor dawn..tak som to spojila..od upirky sa upustilo ale meno sa mi stale paci...
Benci - nick ku jktorému som prišiel raz, keď som si zakladal e-mailovú schránku. moja rodina sa volá "Beňovci" a keď si z toho vyhodil istý človek vyhodil mäkčeň, o a v.. tak vzniklo benci..
Awared - existuje taký web o twilight, kde som sa zaregistroval... a je to moje upírske meno, ktoré používam dosť často, v poslednej dobe (nei len kvoli twilightu slight_smile: a je to len čisto výmysel mojej fantázie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Jednoduché nie?
zo španielčiny chilada- šialená, bláznivá
mnno ja ani neviem ako,nejako na pokeci som si davala ze zuzanne,ale to bolo obsadene(ani neviem preco prave zuzanne a nie ze zuzana alebo zuzka,ale povacsine mam teraz nicky uz zuzacka ) mno a potom mi prischlo aj to cislo..112..haha,az teraz vidim,ze je to vlastne ako cislo na prvu pomoc..112 joop
a otazky a taketo diskusii ma primäli napisat toto:
» www.birdz.sk/webka/athelasil...
lebo sa mi to nechce rozkecavat...
29 - číslo nášho bytu...
teda brekekeee
No takze Azizi...proste to ma napadlo take slovo ze Azizi a nic to nemalo znamenat, jednoducho...neviem, asi mam rada pismenko Z alebo co
jeeminecku ty mas u mna tolko pozitivnych +! a to ta ani nepoznam (mas peknu webku )
Benci - nick ku jktorému som prišiel raz, keď som si zakladal e-mailovú schránku. moja rodina sa volá "Beňovci" a keď si z toho vyhodil istý človek vyhodil mäkčeň, o a v.. tak vzniklo benci..
Awared - existuje taký web o twilight, kde som sa zaregistroval... a je to moje upírske meno, ktoré používam dosť často, v poslednej dobe (nei len kvoli twilightu slight_smile: a je to len čisto výmysel mojej fantázie..