waw, kolko dusi sa tu spoznalo cez internet a pritom vsade pocuvam jak kazdy hovori, ze take vztahy su k nicomu, ze to sa ani neoplati takto zoznamovat a kecy kecy.. no gud da potom
Suhlasim s tebou @happycat , take vztahy su k nicomu, nevydrzia dlho a neoplati sa, ale kto chce nech sa zoznamuje cez net. Ja by som volil tu prirodzenejsiu cestu, aj ked je trochu narocnejsia ale oplati sa.
@happycat je jedno kde sa zoznamite. dolezite je ci sa stretavate alebo cely vas vztah zavisi len na tom ci net ide alebo nejde aj ja som mala dva vztahy so zaciatkami na internete a nestazujem si
no videli sme sa prvykrat vonku, ale ja som sa potom nanho pytala ze co je to kto je to a potom som si ho nasla, ako inde nez na pokeci, pokracovali sme na icq, az sme nakoniec zostali pri skajpe... pozname sa asi od konca roka 2008 a chodime spolu od zaciatku marca 2009.. to je nas pribeh
...internet. našla som ho ja a zbalila som ho tiež ja, ale až po dvoch rokoch. až vtedy mi trklo, že on je ten s ktorým chcem byť.. občas sa na tom obaja smejeme
net lepsie povedane sme sa zoznamili tu na birdz on je moj birdz chlapec a ja jeho birdz dievca pozname sa vyse 9mesiacov a sme spolu viac ako 2 vsetko bolo postupne a vzajomne ako z rozpravky
odhodila obal od čokolady a ja som jej povedal nech ho zoberie potom rozvinula debatu a pritom dala ten obal do tašky vimenily sme si nicky na pokeci a asi o mesiac nato to sme už chodily spolu mi ten obal dala no škoda že to bolo davno a že uš nesme spolu
cez kamaráta na jednej akcii.bola to riadna náhoda,lebo som riešila dilemu,či tam ísť alebo nie.a on riešil to isté náhoda je blbec..a potom sme sa pár krát stretli a všetko išlo pekne
s prvým náhodou, bol to sused mojej kamarátky a keď sme raz mali ísť spolu von, stretla ho po neviem akom dlhom čase, tak ho vzala so sebou. s druhým tu, ale nikdy by sa to v niečo nevyvinulo, keby sme nechodili na tú istú školu.
Kedysi sme boli dlhoveki kamarati. Tak sa to postupne vyvijalo, od susedskych vztahov cez rodinne vylety a party.. No a cez jeden rodinny vylet... Jaaj, ale to uz je davno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
našla som si ho JA a zbalila som ho tiež JA
a potom som vprišla na to že je kamarátov spolužiak a kamarát, tak som si zistila kto je to a hotovo
...internet. našla som ho ja a zbalila som ho tiež ja, ale až po dvoch rokoch. až vtedy mi trklo, že on je ten s ktorým chcem byť.. občas sa na tom obaja smejeme
a @46 preco by nam malo jebat?
a vďačím za to @kukuricka -e ona bola tá osoba, čo ma prehovorila ísť do tej sekty