Mno keby nám vyšla tá plánovaná dovolenka, tak by to bolo zatiaľ najlepšie leto môjho života,ale ani tieto neboli zlé ^^ najlepšie zase za posledné roky
od rana do vecera brigada na stavbe...vecer bud pri kompe alebo niekde s kamosmi...ale tak 3x do tyzdna vzdy nejaka vacsia akcia ...cize ak to mam zhrnut,tak som spokojny
fajn prázdniny,ale dva mesiace mi už stačili....oddýchnutý,vybláznený,BF po prdeli akurát trošku som toho asi pozabúdal z tej školy...ale už sa tam teším,včera som stretol spolužiakov,statočne nám to prepínalo ale sranda,už sa na nich teším...len čo mi bude vadiť ranné vstávanie a zadania....ale máme ešte týždeň aj čosi tak hádam čosi zbúchame zabavíme v inak fajn prázdninách,ktoré mi za dva mesiace školy budú chýbať...
@lucina223 - ešte aby si sa sťažovala, však? To by som ti neodpustila!
Ehm, moje prázdniny, ktoré rátam od augusta, boli jednoznačne tie najlepšie prázdniny za celý môj život mám pocit, akoby nikdy nemali skončiť, ale reklama na tesco mi to pekne vyvracia, ... - nevadí. Holá hej, škola... po takýchto prázdninách to bude ako ľadová sprcha
hmm supeeeeeeeeer okrem niektorých dní napr. včera bola som s babkou a jej kamarátmi na asi storočnej chalupe a nerobili tam nič iné len upratovali kosili trávnik a rozprávali sa ako oni na tejto chalupe prežili detstvo ... nuda. a ja som sa celý deň nudila hraním hier na mobile. ale všetko ostatné bolo suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale par razi som bola aj vonku.. aj na birdz anonymnom stretku to bolo uzasne
buduce prazdniny budu o inom (to si hovorim kazdy rok
Tým pádom som buď celý deň zavretá v sklade alebo sedím dnu, nebola som ani poriadne von, nikde, v takom kine už ani nehovorím. No čo ti poviem.
Ehm, moje prázdniny, ktoré rátam od augusta, boli jednoznačne tie najlepšie prázdniny za celý môj život mám pocit, akoby nikdy nemali skončiť, ale reklama na tesco mi to pekne vyvracia, ... - nevadí. Holá hej, škola... po takýchto prázdninách to bude ako ľadová sprcha
Resp užila na 20% asi...
a ešte chcem raz také ako bolo v piatook....
@malapohroma