@nobile ,co ja viem,az tak by som to nedosudzoval, tu mam moznost danu osobu spoznat po vnutornej stranke,aj ked si piseme bez umyslu mat vztah,moze sa to neskor na niečo vykristalizovat... ak niekoho stretnes vonku a nebude sa ti pacit/pozdavat tak hned stracam zaujem ho dalej spoznavat,a pri tom to moze byt fajn clovek.
@25 neni na tom nic smutne pokial je clovek normalny.. toho je moj prvy vztah a zatial sme spolu rok, neni na tom nic zle ked toho cloveka spoznas a preklepnes si ho dopredu, aspon vies do coho ides a neni treba sa za mesiac rozist s placom..
kamarátka ma stiahla na byt na ktorý som vôbec nechceela ísť a keď sme tam prišli bol tam on- spitý ako tesco taška s hviezdnym úsmevom snažiaci s ignorovať ma tak som sa pripila aj ja a už sme boli sami vo vedľajšej izbe a tak to nejak vyzeralo po dobu 2 rokov a teraz máme talianský vzťah už cez rok
Kolegyňa z roboty ma zoznamovala s partiou, s ktorou chodila hýriť. Sedeli sme v jednej bystrickej krčme, asi 10 ľudí rozvalených na gaučoch a medzi nimi sedel aj on. Keď nás kamoška zoznamovala, vôbec som ho nejak neriešila, len mi prišiel strašne milý, skromný a dobrý chlapec. Vtedy som ale mala niečo rozrobené s iným chalanom z tej partie. Po pár mesiacoch, keď ten môj,,načatý vzťah,, skončil, začali sme si dosť často a dlho do noci písať, potom ma zavolal vonku na bike, pričom ale tiež išiel po inej babe. Ale ten deň bol zlomový a podľahol môjmu čaru a na radvanskom jarmoku sme sa dali dokopy..
no už je to síce e artner, ale spoznali sme sa tak, že jedno už takmer jesenné poobedie ho doniesol kamarát so sebou do takej krčmičky kde sme chodievali na kofolu hádam každý deň.. taký náš rodinný podnik to bol ale dali sme sa dokopy až oveľa oveľa neskôr..
ked sa pytal, ze ci je lepsi bez okuliarov alebo snimi a ja som povedala aj aj ... a potomho fascinovalo, ze som levica... a tak no ... a fascinujem ho tusim doteraz ( 4 mesiace uz ty kokos!! )
Trápne ma šťuchol na FB, po dvoch dňoch písania si za mnou prišiel (pretože toho chlapca som nikdy nevidela a ani som ho nemala v priateľoch) a hneď ako prišiel sme sa dali dokopy. Vlastne v ten deň.
Čil u neho sedím, ťukám do NB a zazerám na jeho mačku
@nobile ty si môj človek nedokážem pochopiť, ako sa niekto môže dať dokopy cez net. je to neoriginálne. a toho človeka vlastne nespoznáte, lebo sa môže hociako pretvarovať. a potom sú z toho sklamania, že on neni taký ako som si myslela a malovala...
a s mojim Peťom sme sa dali dokopy v autobuse po mesiaci chodenia spolu do školy tým istým busom strašne fajn spôsob
Ale tak pozri. Na jednej strane na nete možno naozaj naprv človeka spoznáš "zvnútra"... a na základe toho si začnete rozumieť, to vnámam ako výhodu. Na druhej strane s tebou naozaj úplne súhlasím, upustili sme od toho prirodzeného, krásneho vývoja... a miestami mi to cýba, tie také vzťahové krásne začiatky.
Ale pozri, sú takí, ktorí si hľadajú lásku na nete (asi sú takí) a sú takí, ktorí ju nejakou náhodou nájdu.
Ja som nedošla na birdz preto, aby so mtu niekoho "ulovila" , spoznala so mtu veľa fajn ľudí a chodievala som tu rada. Raz som nejakému chalanovi komentovala status a viezlo sa to. Nekonečné konverzácie, potom telefonáty. Takých už so mzažila asi dosť. po týždni to opadne. Toto? Už sme spolu cez 13 mesiacov. A nemôžem byť šťastnejšia.
Na kamarátovej oslave na Gottku. Pomsta z lesa stihla vyprchať skôr než sme sa začali viac rozprávať... Potom také to pritlačenie o strom a...potom som tam z ničoho nič ostala sama a počula som len "Jéj, ty máš piercing v jazyku?"...neadresované mne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
znie to ako klišé?
@amikadze
neznie to ako klišé... ale je to neskutočne sladké...
ale najskôr sa musím naučiť jeho írskemu prízvuku.
...Stavim sa, ze 3/4 tu poznalo svojich partnerov a partnerky cez net...
A je to viac ako smutne
Dostojnejsie je uz poznat sa v bordeli, ako cez net
Tak mas moznost urobit si prvy dojem, nieco prezit v reale a ked preskoci iskra tak podla toho postupovat...
A nie tu si deti pred obrazovkami robia plany a cele je to chore...
Ludia by sa mali spoznavat v realnom zivote, v realnych situaciach nie za pocitacom
Sa uz ani necudujem, ze su potom take diskusie, ako "som tehotna lebo som mala sex cez webku"... :/
obe moznosti maju + aj -
Mna proste zenska musi zaujat na prvy pohlad v realnom svete, svojou krasou, vystupovanim, charizmou, osobnostou...
Ja na nete ziadnu kavu nevymiesam...
A ludi mozte spoznavat aj normalne, nie len na nete...
Ved chodite vonku predsa. Stretnete niekoho pokecate, zapacite sa jeden druhemu, dohodnete si rande a zacinate sa stretavat...
Toto je ono a takto ma fungovat...
A po par stretnutiach pekne viete co je ten druhy zac a podla toho sa uz nejako zariadite...
A smutne je, ze take tie mladsie slecny 18-19 rokov (este mladsie ma nezaujimaju) tiez zacinaju takto fungovat...
Ste otvorene niekomu na internete, ale s prijemnym clovekom na ulici si pokecat nechcete... Je to divne :/
@horepohroma... Aj to je smutne, ze si musis niekoho najprv dopredu preklepnut, sama seba pripravjes o to caro postupneho poznavania...
Ludia sa prestali riadit svojimy instinktmi, srdcom a vnutornym hlasom...
Musite mat vsetko nalinkovane, nadiktovane...
OMG ako ovce...
Ja som sa radsej vlamal caji do domu a vystveral sa na poschodie pod jej okno...
Len aby som ju videl a mohol jej do oci pozerat, ked som s nou chcel klabosit...
Internet by ma pripravil nie len o pohlad do jej oci, ale aj o tu trosku fyzickej namahy, ktoru kazdy clovek potrebuje
...Sa mozem vykecat na nejakom pochybnom fore raz za cas, ale riesit potencionalnu partnerku na nete ?!
...To nie
..kvak..
Chlapi z mojho okolia sa nikdy takto nevyhovarali...
Na Birdzi sa citim ako z inej planety obcas...
a byvaleho ..no tak ....písali sme si ...cez net ....išli von ..a tak
btw. napocudovanie v tomto suhlasim s nobile (nase nazory su v mnohom odlisne....ale laska cez net.....smutne.....)
Čil u neho sedím, ťukám do NB a zazerám na jeho mačku
a s mojim Peťom sme sa dali dokopy v autobuse po mesiaci chodenia spolu do školy tým istým busom strašne fajn spôsob
Ale tak pozri. Na jednej strane na nete možno naozaj naprv človeka spoznáš "zvnútra"... a na základe toho si začnete rozumieť, to vnámam ako výhodu. Na druhej strane s tebou naozaj úplne súhlasím, upustili sme od toho prirodzeného, krásneho vývoja... a miestami mi to cýba, tie také vzťahové krásne začiatky.
Ale pozri, sú takí, ktorí si hľadajú lásku na nete (asi sú takí) a sú takí, ktorí ju nejakou náhodou nájdu.
Ja som nedošla na birdz preto, aby so mtu niekoho "ulovila" , spoznala so mtu veľa fajn ľudí a chodievala som tu rada. Raz som nejakému chalanovi komentovala status a viezlo sa to. Nekonečné konverzácie, potom telefonáty. Takých už so mzažila asi dosť. po týždni to opadne. Toto? Už sme spolu cez 13 mesiacov. A nemôžem byť šťastnejšia.
Takže tak
a súhlasím s @nobile , človek môže svoj vzťah vyvíjať cez internet, ale zoznámiť a dať dokopy by sa mal v reáli