s krstnou sme vypili celú griotku, vaječný likér, dva poháre šampanského na 00:00 a to bolo vsio. A som úplne v poriadku, možno som bola veselšia, ale.. to záleží od toho, koľko z toho čo si sa chválil, že si vypil sa aj stalo
par silnych drinkov. len to je na tom zle,ze to nemam prehlad kolko pijem. ale bola som v poho a aj tak mi bolo zle...ale to z toho kolko som toho pozrala fuj
Uááá! A stretol som v autobuse @stenatko@hawran -a, @skippik -a a jeho dievča (nick si už fakt nepamätám, ach) A autobusár si s nami nechel pripoť za jazdy, prehovárali sme ho s kamošom aby sa vyjebal na to, odstavil bus pri ceste a šiel s nami na byt, ale bol to jeden z tých podstivých a pracovitých
Mám chuť vykecať sa tu, tak som si vybral túto tému
Je to len nedávno (apríl), čo som vôbec nepil. Po vyše 19-ročnej abstinencii však nastal na intráku zlom. A koniec roka som oslávil v solídnom štýle:
30. okolo obeda - Silvestrovský prechod cez Pánsky diel, kde sme počas túry stiahli štyria liter domácej, plus vínko.
30. večer - s kamarátkou sme šli na koncert, už som dovtedy aj vytriezvel a stretol tam ďalšieho kamaráta, slopali sme vodku ako o preteky...
31. od popoludnia do rána - prišli sme na chatu a dopočul som sa, že už o druhej padla fľaša absithu, ktorý sme brzdili griotkou, ktorá padla vlastne tiež. Ale to bolo až po prípitku, ktorým bol tatranský, ktorým som o štvrtej ráno zároveň aj končil, keď ako niektorý tvrdia, brzdil som ho uhorkovým nálevom (ale oni len nevedia, ako som s nimi vybabral ). Medzitým domáce jabĺčko (megafuj!), becherovka tiež šla rýchlo na odbyt, vodky padol kopec, aj hruška tuším bola a o polnoci som nejakým spôsobom stiahol celé šampanské sám, pričom ja na chlast od hrozna fakt nie som Dokonca aj pivo som pil, čo mi nechutí už vôbec
1. dopoludnia - dve hodinky som si pospal, chvíľu trošku opica, ale potom sme šli piť ďalšiu vodku, vodku s pivom, alebo vodku so zamrznutým džúsom. Po návrate domov chcel so mnou piť ešte aj otec, ktorý vyzeral mnohonásobne horšie ako ja, ale po prípitku som nepokračoval.
A teraz si spomeňte, čo som písal na začiatku Dodám už len: neberte si zo mňa príklad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ale zašla som našťastie sama.
@waagbistritz69 tak sa dalo
-prípitok
-beriem lieky
-rozjebaná na kašu, ale nik ma nemusel nosiť domov
.
4 deci Metaxy, 3 deci Tatranského čaju, polka šampanského, + nezostalo len pri alkohole
Ale za dve hodiny som to predýchal, žalúdok to nejako nasiakol a bolo dobre.
Aj mi celkom dobre stál ešte, čo som aj sám seba prekvapil
K téme - Iba šampus ale i tak - Maťko dostal návrh na grupáč (odmietol!)
A... ďalej si to vážne nepamätám!
Mojá, kebyže si s nami tiež, tak ti viem odpovedať
Je to len nedávno (apríl), čo som vôbec nepil. Po vyše 19-ročnej abstinencii však nastal na intráku zlom. A koniec roka som oslávil v solídnom štýle:
30. okolo obeda - Silvestrovský prechod cez Pánsky diel, kde sme počas túry stiahli štyria liter domácej, plus vínko.
30. večer - s kamarátkou sme šli na koncert, už som dovtedy aj vytriezvel a stretol tam ďalšieho kamaráta, slopali sme vodku ako o preteky...
31. od popoludnia do rána - prišli sme na chatu a dopočul som sa, že už o druhej padla fľaša absithu, ktorý sme brzdili griotkou, ktorá padla vlastne tiež. Ale to bolo až po prípitku, ktorým bol tatranský, ktorým som o štvrtej ráno zároveň aj končil, keď ako niektorý tvrdia, brzdil som ho uhorkovým nálevom (ale oni len nevedia, ako som s nimi vybabral ). Medzitým domáce jabĺčko (megafuj!), becherovka tiež šla rýchlo na odbyt, vodky padol kopec, aj hruška tuším bola a o polnoci som nejakým spôsobom stiahol celé šampanské sám, pričom ja na chlast od hrozna fakt nie som Dokonca aj pivo som pil, čo mi nechutí už vôbec
1. dopoludnia - dve hodinky som si pospal, chvíľu trošku opica, ale potom sme šli piť ďalšiu vodku, vodku s pivom, alebo vodku so zamrznutým džúsom. Po návrate domov chcel so mnou piť ešte aj otec, ktorý vyzeral mnohonásobne horšie ako ja, ale po prípitku som nepokračoval.
A teraz si spomeňte, čo som písal na začiatku Dodám už len: neberte si zo mňa príklad.
u nás sa tiež húlilo (ja som sa tomu radšej vyhol) a tí, ktorí sa zhúlili, boli na tom horšie, keďže také spitiny (ako aj ja) ich zachraňovali