ešte na základke som ho chytil pod krk, že ani dýchať nevedel a prehovoril som mu asi do duše, lebo potom už dal pokoj ... a cez prestávku to potom vedela celá škola samozrejme
@ardonaiel to čo bol za šikanátor?? =D tí bývajú väčšinou väčší a silnejší ako ich obete takže ho pod krk len tak nechytíš...
ja som sa raz poriadne pobil... ak dáš dobrú prvú ranu máš šancu a hlavne to sprav dade kde to budú vidieť ľudia aby si ho pri tom aj ponížil =D ak dostaneš nakladačku ty pôjdeš ho nažalovať =D =D
@sompovedal ak to neni vážny typ agresora tym padom ensposobuje ziadne vazne/viditelne zranenia tak odvetný uder urcite, ak to nie je mozné tak to poviem takto, radsej byt za bonzáka ako za otloukánka, budes sa citit lepsie v triede pri pozeraní sa na to ako ho odvaza policia nez na zemi ked ta bude mlátiť.
@sompovedal agresoruj ho aj ty vzdy mu daj po papuli, ked daco bude rypat, par krat schytas aj ty, ale ked bude vidiet, ze tvoja odplata bude pravidlom, tak prestane
@greenbunny never tomu, nie vždy musia byť väčší a silnejší. Často využívajú strach iných alebo partiu ktorá ich chráni. Ale sú tu potom aj takí ktorí zneužívajú svoje postavenie alebo ovplyvňovacie a rečnícke schopnosti aby niekoho psychicky šikanovali či niečo ná úkor iných dosiahli, títo sú väčší hajzlíci. No najhoršia je ich kombinovaná mutácia Indivídua, ktoré si myslia, že sú majstri sveta národní umelci a more im je len po kolená, zaobchádzajú s ľudmi ako s odpadom.
Heh, teraz som si spomenul na Olivera Twista, tam je pekne opísaná ich povaha.
@ardonaiel to bol aký opis =D=D=D=D=D=D... ok ok ved viem ale ked ťa dakto len slovne otravuje to by som zvládol ignorovať ale ak ťa dakto už fyzicky obťažuje a je väčší a silnejší tak s tým je problém... tobôž ked je to ešte dáky kktko čo ešte chodí min s 10 kamošmi všade a k tomu je to syn dákeho vplyvného chlapíka =D to som ja zažil
SIKANA na skole! Riesenie: Vymenit riaditelku skoly, ma maslo na hlave. STOP sikane na ZSkole Holicska Petrzalka! Sikana na skolach je vazny problem pre rodicov, ktorym deti sikanuju. Riaditelia a ucitelky v snahe ochranit povest skoly nikdy nepripustia, ze ide o sikanu, aj keby ste to mali nahrate. Sud by to nevzal do uvahy, tak to uz na svete bezi. Spravodlivost je iba pre vyvolenych. Ved u nas je uplne bezne, ze dnes chytia zlocinca a na druhy den je vonku. Tak veru…Zial, je statisticky dokazane, ze realne sa dokaze menej ako 5 % sikany. Sikana sa velmi tazko dokazuje. Je to vdaka riaditelom a prisluhovackam ucitelkam, ktore nesmu, nechcu priznat, ze v skole nieco nie je v pozadku. Verte mi,vsetci pisu o sikane, pisu svoj nazor nan, ale ine je, ak ide o vase dieta a vy to spolu s nim cele prezivate, tu bezmocnost. Vsetci su proti vam. Ucitelia, policajti, sudy. Policajti vas vysmeju, ved kto by sa tam zaobíral sikanou? Oh… Prave teraz zazivam problem, sikanuju mi syna v skole na Holicskej ul. - ucitelky aj s riaditelkou su tak drze, ze moje sikanovane dieta ubijaju a snazia sa dosiahnut iba jedno: aby moje dieta sa priznalo, ze nie je sikanovane, ze si to vymysla, a ma bujnu fantaziu, sniva sa mu to doma, chce sa tak zviditelnit, etc...Mam toho uz dost. Nechcu to riesit, pojdem na to uplne inak. Vyzyvam preto vsetky matky, ktore maju deti na tejto skole, ak im dieta sikanuju, aby to smelo napisali na internet, cim viac nas bude bojovat o dusevne i telesne zdravie svojho dietata /a prestaneme sa bat ucitelov/riaditelov (ze to dietatu v skole vratia/osladia ak sa ozveme) – tym lepsie. Nedovolme, aby skola Holicska - v Petrzalke robila nasim detom peklo uz na zemi a aby konecne uz skoly nechranili agresorov/sikanistov! STOP sikane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Kedysi desne dávno v ôsmich rokoch sa to riešilo cez školu & rodičov, odvtedy šikanujem ja ostatných.
ale šikanovať je zlé. mňa šikanovali ale ja to nerobím. ale nie.. nešikanovali.. len ma.. trošku nemali radi...
ja som sa raz poriadne pobil... ak dáš dobrú prvú ranu máš šancu a hlavne to sprav dade kde to budú vidieť ľudia aby si ho pri tom aj ponížil =D ak dostaneš nakladačku ty pôjdeš ho nažalovať =D =D
kradne ti desiatu?.....urob mu nezabudnuteľnú desiatu
peniaze?......nos ich v slipoch
bije ťa?......skús ho prekvapiť tým že mu dáš špeciálnu desiatu
robí si z teba srandu?.........skús prečítať niečo ako "Veľká kniha umění slovní sebeobrany"
ten príklad skús dať ...
Heh, teraz som si spomenul na Olivera Twista, tam je pekne opísaná ich povaha.
SIKANA na skole! Riesenie: Vymenit riaditelku skoly, ma maslo na hlave. STOP sikane na ZSkole Holicska Petrzalka! Sikana na skolach je vazny problem pre rodicov, ktorym deti sikanuju. Riaditelia a ucitelky v snahe ochranit povest skoly nikdy nepripustia, ze ide o sikanu, aj keby ste to mali nahrate. Sud by to nevzal do uvahy, tak to uz na svete bezi. Spravodlivost je iba pre vyvolenych. Ved u nas je uplne bezne, ze dnes chytia zlocinca a na druhy den je vonku. Tak veru…Zial, je statisticky dokazane, ze realne sa dokaze menej ako 5 % sikany. Sikana sa velmi tazko dokazuje. Je to vdaka riaditelom a prisluhovackam ucitelkam, ktore nesmu, nechcu priznat, ze v skole nieco nie je v pozadku. Verte mi,vsetci pisu o sikane, pisu svoj nazor nan, ale ine je, ak ide o vase dieta a vy to spolu s nim cele prezivate, tu bezmocnost. Vsetci su proti vam. Ucitelia, policajti, sudy. Policajti vas vysmeju, ved kto by sa tam zaobíral sikanou? Oh… Prave teraz zazivam problem, sikanuju mi syna v skole na Holicskej ul. - ucitelky aj s riaditelkou su tak drze, ze moje sikanovane dieta ubijaju a snazia sa dosiahnut iba jedno: aby moje dieta sa priznalo, ze nie je sikanovane, ze si to vymysla, a ma bujnu fantaziu, sniva sa mu to doma, chce sa tak zviditelnit, etc...Mam toho uz dost. Nechcu to riesit, pojdem na to uplne inak. Vyzyvam preto vsetky matky, ktore maju deti na tejto skole, ak im dieta sikanuju, aby to smelo napisali na internet, cim viac nas bude bojovat o dusevne i telesne zdravie svojho dietata /a prestaneme sa bat ucitelov/riaditelov (ze to dietatu v skole vratia/osladia ak sa ozveme) – tym lepsie. Nedovolme, aby skola Holicska - v Petrzalke robila nasim detom peklo uz na zemi a aby konecne uz skoly nechranili agresorov/sikanistov! STOP sikane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!