@sugy1 vysvetli mi, ako ti napadlo to hodiť do tohoto fóra, aký to má súvis so mnou a aký to má súvis s dittom? (a inak, nikdy negúgli Butcha, budeš zdesený oveľa prv ako pri Gardevoir. A vlastne, nedivila by som sa, ak by aj Ditto bol traumatizujúci
nudil som sa tak som na profesii posielal cv hocikam a potom som siel na chatu a uz mi volal typek,ze ci mam zaujem este..a ja hej hej bla bĺa a zrazu len,mozte sa dostavit do prahy vtedy a vtedy?jasne pohoda.. a potom hm dpc co?heh. no a dneska nocna
@bruszka kamoska robila v jednom OC a oproti hladali brigadnika/cku. Tak zavesila na fb, ze kto ma zaujem, nech tam zavola/pride a ja som bol zhodou okolnosti prave online, tak som jej napisal, ze to beriem a nech to z fb vymaze...
No nahodou som ju ziskal...isiel som po ulicy a zraalzu reklamne kurča ma začalo otravovat tak som mu vrazil a šiel som za jeho šefom a dal mi tam pracu ako security...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
beth?
a bolo to...
ja tiež väčšina brigád cez net... a občas cez agentúru