Ja ho tam tiež mám.. Nájdi si normálne na nete verzie pre galaxy ace a skúšaj. Dopredu ti hovorím, že to nie je jednoduché nájsť ja som sa tiež dosť nahľadala, vyskúšala som ich aspoň 10 a šla len jedna.. ale nie je to nemožné
@kosmiklove Nie vždy to platí ... Ja v Google Play nemám napr. GTA Vice City ... A pri tom som si ho stiahol mimo obchodu a funguje mi to dokonca na plných detailoch výborne (Samsung Galaxy S3 mini)
@majuska666 Pokiaľ myslíš The Sims Free play alebo The Sims 3, stiahni si to tu, presuň do mobilu na SD kartu a daj nainštalovať (uvidíš, či ti to pôjde alebo nie) ... Btw. v nastaveniach - bezpečnosť povol položku ,,Neznáme zdroje'' aby si mohla inštalovať aj mimo Obchodu play.
@kosmiklove Myslíš GTA Vice City? No mne to ide výborne ... Ono si musíš stiahnuť aj dáta k tej hre a až potom spustiť aplikáciu.
A čo sa týka výkonu, no neviem ... Galaxy Tab 2 má 1 GHz dvojjadro (Texas Instruments OMAP 4430) a 1GB RAM, presne tak isto ako Galaxy S3 mini (konkrétne ST Ericsson U8500) ...čiže výkon bude taký istý, možno u tabletu miernejšie väčší, ale určite nie o veľa ...
@@ 77hanes77 btw o tych datach viem samozrejme...spustit mi to islo ale bolo to vdaka grafickym chybam nehratelne...a tak isto mi nesiel ani most wanted a ten v google play mam
@kosmiklove Používam oficiálnu ROMku, nemám ani ROOT, na pozadí mi beží Facebook a podobne, výsledok v novom Antutu 4.0 mám 9691. Ak máš staré Antutu, aktualizuj si ho najprv a až potom rob test.
Čo sa týka tých hier, tak to už neviem, prečo to robí problémy
@77hanes77 ja vsetko pravidelne aktualizujem takze ho samozrejme mam no v starom antutu som mal nejakych 7600 bodov vs galaxy s3 mini mal tusim nieco okolo 6000 neviem teraz presne..segra ho ma...ale ten rozdiel spravil az update na android 4.2.2...mozno si tam samsung zase nieco pridaval..lebo to ze maju papierovo podobny hw samozrejme viem..
no a v tomto novom mam podobne skore...tiez mam oficialnu romku ale urcenu pre francuzky galaxy tab 2 lebo u nas je len 4.0.3 a rootnuty ho mam
@kosmiklove Ja mám pôvodný 4.1.2 a Android 4.2.2 pre môj mobil ani nebol vydaný zatiaľ .. takže
Že by bol S3 mini výkonnejší? Alebo to môže byť aj tým, že tvoj tablet má väčšie rozlíšenie? Ale tak, to by na testovanom výkone procesora nemalo nejak zaťažovať
ked si pozres na sammobile.som tak na moj tablet je tiez len 4.1.2 len francuzko dostalo nejakou zahadou 4.2.2 neviem preco nelutujem ze som si ho tam supol ale stale rozmyslam ze ked bude cyanogenmod s androidom 4.3 tak si ho tam hodim...zatial je len RC...pockam na stable
@kosmiklove Ja som chcel najprv klasiku Galaxy S2, len nikde som ho nevedel zohnať za normálnu cenu, tak som skončil pri S3 mini Veď však, v podstate je to skoro to isté ...
@kosmiklove A na druhej stránke je zas, že by teoreticky mohol mať nárok na 4.3 ... Tak ja už neviem, nechám sa prekvapiť .. No možno ho vymením za niečo iné... Neviem ešte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@majuska666 Pokiaľ myslíš The Sims Free play alebo The Sims 3, stiahni si to tu, presuň do mobilu na SD kartu a daj nainštalovať (uvidíš, či ti to pôjde alebo nie) ... Btw. v nastaveniach - bezpečnosť povol položku ,,Neznáme zdroje'' aby si mohla inštalovať aj mimo Obchodu play.
» www.ulozto.sk/xAGzssw/the-sim...
A čo sa týka výkonu, no neviem ... Galaxy Tab 2 má 1 GHz dvojjadro (Texas Instruments OMAP 4430) a 1GB RAM, presne tak isto ako Galaxy S3 mini (konkrétne ST Ericsson U8500) ...čiže výkon bude taký istý, možno u tabletu miernejšie väčší, ale určite nie o veľa ...
Čo sa týka tých hier, tak to už neviem, prečo to robí problémy
Tu je Screen z mobilu :
no a v tomto novom mam podobne skore...tiez mam oficialnu romku ale urcenu pre francuzky galaxy tab 2 lebo u nas je len 4.0.3 a rootnuty ho mam
Že by bol S3 mini výkonnejší? Alebo to môže byť aj tým, že tvoj tablet má väčšie rozlíšenie? Ale tak, to by na testovanom výkone procesora nemalo nejak zaťažovať
ked si pozres na sammobile.som tak na moj tablet je tiez len 4.1.2 len francuzko dostalo nejakou zahadou 4.2.2 neviem preco nelutujem ze som si ho tam supol ale stale rozmyslam ze ked bude cyanogenmod s androidom 4.3 tak si ho tam hodim...zatial je len RC...pockam na stable
Ja čakám, pokým na môj vydajú 4.2.2 ...
o s3 sa pisalo ze 4.2.2 preskoci a dostane rovno 4.3...s3 mini sa to netyka? teraz neviem..
Ja som zas čítal, že Galaxy S2, S3 mini a podobne hardwarovo vybavené smartfóny dostanú 4.2.2 a tým sa končí ich podpora