@filipkoo to áno, lenže trebárs taká dlhotrvajúca nuda, ničnerobenie, pasivita dokáže človeku ubrať dych a taak radšej mať vždy niečo, čokoľvek menej vyčerpávajúce na robote, ako sa len tak bezcieľne nudiť však
@filipkoo to je závideniahodné ja s aobčas tak nudím a určite pri tom dosť zaujímavo vyzerám..zrelá tak do Pezinku za bielymi plášťmi obzrieť psychiatriu zvnútra
@melinda282 mám proti nude vlastné praktiky, ktoré nemá nikto, a ani som nepočul že by ich niekto vôbec mať mohol... už od detstva to so sebou ťahám, tak snáď raz vyzdravejem a začnem sa nudiť ako vy smrteľníci keď na to budem spomínať, ako na vtipnú minulosť, tak vam to objasním, ale kým sa za to hanbím, nebudem to ani spomínať
buď ma zabáva moja frajerka lebo druha milovaná lahvička borovičková anička s pivkom, čau musím pozdvihnuť na oslavu boha alkoholu svatého ...neviem, idem asi založiť anketu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Tak straštne, že čítam tvoju tému ^^
39
@ivike
Cumlík
@etelnair 38, take pivečko by bodlo
nauč sa po slovensky, cumlík.
a je tam 39
Počúvaj, cumlík masturbáciu mám určite precvičenú viac než ty, pretože s tvojím 3 centimetorvým čvirikom veľa nenarobíš ^^
AKO ? Ako sa opovažuješ zradiť ?!
Že ty si si kúpil to špeciálne zrkadlo, nie ?
» obrazky.zabinudu.sk/obrazky/303...
Nie, som jedináčik.. WTF, ako ťa to napadlo ?
buď ma zabáva moja frajerka lebo druha milovaná lahvička borovičková anička s pivkom, čau musím pozdvihnuť na oslavu boha alkoholu svatého ...neviem, idem asi založiť anketu
Veľmi
neco taketo..