Síce to je pridané do ankiet, ale nie je to anketa, lebo autorka tejto ankety nikcmuq, akosi zabudla pridať možnosti na výber... No blbé, čo už s ňou. Budeme sa tváriť, že je to diskusia.
štvrtok po obchodoch musím si kúpiť oblek :/ ... v piatok jeden obchod na polobotky .... a tréning ... neviem či budem mať chuť ísť potom ešte von ... a zvyšné si užijem na plno chceme ísť opekať ak bude teplo
takže vo štvrtok mám narodeniny takže pôjdem nakupovať a je jasné čo bude cez noc, v piatok je veľkonočný jammin takže tam v sobotu musíme zase osláviť priateľove narodeniny ktoré má v nedeľu lenže v nedeľu robím a v pondelok sa budem skrývať pred tradíciachtivými chlapcami a pobehám rodinu ... a kedy končia prázdniny inak ?
Vo stvrtok ma berie chlap na opekacku, kde bude oslavovat narodky jeho kamarat, ktoreho som jakziv nevidela Tam budeme do piatku a potom nas caka grilovacka u mojich babkovcov a vlastne cele prazdniny budem s ludmi, na ktorych mi zalezi a bude mi jedno, kde budeme (ak tam bude pivo!)
Podľa toho, či sa myslia prázdniny veľkonočné alebo prázdniny letné Letné mienim riešiť pracovne, možno s nejakým malým výletom niekam, zrejme nie mimo Slovenska. Taká študentská klasika, ak si chcem na niečo pekné našetriť.
A čo sa týka Veľkonočných - tak včera som priletela do Londýna za mamkou a ostávam tu do utorka Dnes som ešte zakvasená u nich na dome, v ktorom bývajú, ale od zajtra beháme tri dni vkuse po Londýne, po múzeách a atrakciách a nákupoch a bude mi super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Síce to je pridané do ankiet, ale nie je to anketa, lebo autorka tejto ankety nikcmuq, akosi zabudla pridať možnosti na výber... No blbé, čo už s ňou. Budeme sa tváriť, že je to diskusia.
Tak nijak,možno ak mi už nebude tak zle tak vybehnem niekam,ale neviem...
a budem si zasa hovoriť, ako sa všetko naučím a zasa to budem doháňať v utorok večer
snáď to nebude také na riť ako sa mi to vidí zatiaľ.
A čo sa týka Veľkonočných - tak včera som priletela do Londýna za mamkou a ostávam tu do utorka Dnes som ešte zakvasená u nich na dome, v ktorom bývajú, ale od zajtra beháme tri dni vkuse po Londýne, po múzeách a atrakciách a nákupoch a bude mi super