Ako tak dokážu chalani klamať do očí,opakovane!!!! :-(((
čo chalani,často rozprávate babám,ako ich milujete,ako vám na nich záleži a potom po týždni ju zrazu už nemáte radi,tak ju proste odkopnete,koniec,nikdy viacej s ňou už nechcete byť....?jednoducho vám stačí týždeň na to,aby ste sa odnaučili ju mať radi???
Seagull1: ved ja nehovorim ze vsetkych nenavidim ...len sa pytam ci vseci mate v sebe vsugerovane,v genoch dane alebo co ze babe nakecavate sladke recicky,a zrazu behom tyzdna ju uz nemate radi atd....
ja som toho nazoru, ze ak sa niekto dokaze takto spravat, tak to nie je laska a ani nic v tom zmysle ...ale este som neprisla na to, ci je to pravda, alebo nie. ked zistim, napisem D
Yo, tu ide o to či je to špina charakter ten daný človek. Treba ho poznať dlhšiu dobu aby ste vedeli ako k danej osobe pristupovať, či mu môžte maximálne dôverovať, alebo všetko brať s rezervou...
ja osobne by som toto ohladom slov ako lubim a milujem tazko spravil, skor to robievam pri nejakych mensich klamstvach, ako napriklad ked sa ma baba spyta ci sa na nu hnevam, tak poviem so zatatymi zubami ze nie aj ked kypim ale myslim si ze aj tak vie ze ma to trapi tak je potom poslusna
tak tak toto je skatulkarstvo a co ak clovek zisti ze ta baba je blba? ze ta ohovara vsade? to je ine ze? a len chalani su zly... OMYL TO VY ZENSKE STE PRILIS NARCISTICKY NAMYSLENE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nemozes odrazu nenavidiet vsetkych chlapov len preto ze si narazila na jedneho kretena