Som zvedavá, napríklad ja sedím s jednou nohou pod riťou a druhou ťukám do stola (čo znervózňuje sestru), jednou rukou si šúcham pod nosom a v druhej mám myšku A som nejako divne pokrútená
No sedím normálne Hlavu mám podloženú ľavou rukou (ako na koncerte m/ pričom na "m" mám položenú bradu,malíček pred perami a ukazovák kdesi na líci ) v pravej ruke držím myšku
lavu nohu mam pod zadkom, pravu mam pred sebou a opieram sa o nu, v lavej ruke držím rohlík a prežuvam a toto píšem len ukazivákom pravej ruky, čiže mi to trvá večnosť
ľavá noha zohnutá akoby do tureckého sedu a pravá sa dotýka kolena ľavej nohy a tak dohora opretá o ruku s ktorou píšem. Ja viem predstaviteľné ale celkom pohodlné
v tureckom sede na pohodlnom gauči a hrbím sa nad NB zababušená pod dekou, lebo mi je sakra sima, pri tom pučím paprikáš a dookola mám všade papiere na zajtrajšiu skúšku ( očividne ma to nebaví keď sem odpovedám )
ale bohate si viem predstaviť, že keby zasa sedím za písacím stolom na stoličke s kolieskami tak sa na nej buď vozím alebo na nej čupím, aby som sa mohla ako obvykle hrbiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
(úplne náhodný ujo z googlu ..Proste roka kolmo na stolík a brada medzi prstami )
@lenushka001 ...? Počkať to kde si?
@zizisko hej mno ja si zas sedím na nohách a potom sa neviem postaviť, lebo ich mám úplne stŕpnuté
prakticky som neklamal
@malalu to aj ja občas robím
strašne divne